Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Jornada 'Les tècniques tradicionals en la construcció de l'arquitectura contemporània' - III edició

L’Associació Grup de Recuperació i Estudi de la Tradició Arquitectònica (GRETA) i la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) organitzen la tercera edició de la jornada Les tècniques tradicionals en la construcció de l’arquitectura contemporània, que es realitzarà el dijous 5 d’octubre de 2023 (de 9.30 a 19 hores), al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí (carrer d'Ullà, 31).
PDF version

Jornada ‘Programes i ajuts per a la rehabilitació’ – 2ª edició

L’Observatori de la Rehabilitació i Renovació Urbana de les Comarques de Girona, el Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona i el Col·legi d’Administradors de Finques de Girona organitzen el dilluns 9 d’octubre de 2023, de 9.15 a 12 hores, la segona edició de la jornada ‘Programes i ajuts per a la rehabilitació’. La sessió, que es durà a terme a la seu de l’Observatori (pl. Catedral, 8.

PDF version

Jornada ‘La georeferenciació i la coordinació Registre/Cadastre vuit anys després de la Llei 13/2015 de 24 de juny’

La Taula de la Construcció de Girona, amb la col·laboració del Deganat dels Registradors de la Propietat, Mercantils i Béns Mobles de Catalunya i el Col·legi Oficial d’Enginyeria Geomàtica i Topogràfica de Catalunya, organitza la jornada gratuïta ‘La georeferenciació i la coordinació Registre/Cadastre vuit anys després de la Llei 13/2015 de 24 de juny’ per posar en comú les experiències dels diferents agents que intervenen en l’aplicació d’aquesta legislació i les casuístiques provocades des de la seva entrada en vigor.
PDF version

Campus Profesional con Terreal

La Demarcación de las Comarcas Centrales del COAC organiza, junto con la empresa TERREAL, una jornada de Campus Profesional dirigida a arquitectos y profesionales del sector de la construcción.

La sesión, que tendrá lugar el jueves 14 de septiembre a las 18 h en la sede de Vic, tratará sobre productos de construcción de arcilla y soluciones para la envolvente de los edificios. 

Programa:

- Introducción
PDF version

Campus Professional amb Terreal

La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC organitza, juntament amb l'empresa TERREAL, una jornada de Campus Professional adreçada als arquitectes i professionals del sector de la construcció.

La sessió, que tindrà lloc el dijous 14 de setembre a les 18 h a la seu de Vic, tractarà sobre productes de construcció d’argila i solucions per als embolcalls dels edificis. 

Programa:

- Introducció
PDF version

Presentation and resolution of doubts about the competition for the commission of the Congress of the UIA BCN 2026

The COAC will hold a meeting on Tuesday 11 July at 5.45 pm to give a detailed explanation of the competition to select the team of curators for the World Congress of Architects of the International Union of Architects (UIA) Barcelona 2026 and answer any possible questions about the process and the rules.

PDF version

POSPOSADA! Jornada a Manresa per acompanyar els joves en l'inici de la professió

ATENCIÓ: AQUESTA JORNADA HA ESTAT POSPOSADA

La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC organitza dues jornades informatives (una a la seu de Manresa i l’altra a la seu de Vic), dirigides especialment als arquitectes que es troben en l'inici de la seva carrera professional. 
PDF version

Concert de jazz al COAC, amb Albert Bello & Oriol Saña Quartet

El proper dimarts 11 de juliol a les 19 h, se celebrarà a la seu del COAC un concert a càrrec d'Albert Bello & Oriol Saña Quartet.

Els integrants del quartet –Albert Bello, guitarra i solista; Oriol Saña, violí; Quim Martínez, guitarra rítmica, i Joan Motera, contrabaix– presentaran un concert que ens permetrà reviure el jazz dels anys 20, 30 i els inicis dels 40. 
PDF version

POSPOSADA !! Jornada a Vic per acompanyar els joves en l'inici de la professió

La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC organitza dues jornades informatives (una a la seu de Manresa i l’altra a la seu de Vic), dirigides especialment als arquitectes que es troben en l'inici de la seva carrera professional.

A Vic la jornada tindrà lloc el dimecres 6 de setembre, de 12 a 14h.
PDF version

Presentació i resolució de dubtes del concurs per al comissariat del Congrés de la UIA BCN 2026

El proper dimarts 11 de juliol a les 17.45 h es durà a terme una jornada al COAC per explicar en detall el concurs del comissariat del Congrés Mundial de l’Arquitectura de la Unió Internacional d’Arquitectes (UIA) Barcelona 2026 i resoldre possibles dubtes del procés i de les bases.
PDF version

Pages