Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentación del libro 'Movilidad Activa en La Garrotxa'

El miércoles 12 de abril, a las 19 horas, la sede de la Delegación Garrotxa – Ripollès del Colegio de Arquitectos de Cataluña (COAC) acoge la presentación del libro "Movilidad Activa en La Garrotxa", a cargo de Francesc Magrinyà, uno de los editores de la obra.

PDF version

Presentació del llibre 'Mobilitat Activa a la Garrotxa'

El dimecres 12 d’abril, a les 19 hores, la seu de la Delegació Garrotxa – Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) acull la presentació del llibre "Mobilitat Activa a la Garrotxa", a càrrec de Francesc Magrinyà, un dels editors de l’obra.
PDF version

Viatge a Basilea

El Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC reprèn la programació de viatges arquitectònics i ho fa amb una sortida a la ciutat de Basilea, del 29 d’abril a l’1 de maig, com a activitat paral·lela a l’exposició ‘Valònia-Brussel·les, Barcelona i Basilea_espais de vida compartida’, mostra resultant de la sisena edició del Cities Connection Project.

PDF version

Debat ‘Costa Brava. Costa Esbravada?

En el marc de l’exposició ‘Costa Esbravada. L’afany especulador que ha menystingut i degradat la Costa Brava. Fotografies de Miquel Riera’, el dimecres 12 d’abril de 2023, a les 19 hores, tindrà lloc el debat ‘Costa Brava. Costa Esbravada?’ al Centre Cultural La Mercè de Girona (Pujada de la Mercè, 12. Girona).
PDF version

Exposició Costa Esbravada. L’afany especulador que ha menystingut i degradat la Costa Brava

El Centre Cultural La Mercè de Girona acull l’exposició Costa Esbravada. L’afany especulador que ha menystingut i degradat la Costa Brava’, en la qual el periodista Miquel Riera mostra a través de diverses instantànies les barbaritats constructives perpetrades de Portbou a Blanes. I ho fa amb l’objectiu de conscienciar a la ciutadania que cal controlar, molt més del que es fa actualment, sobre el creixement urbanístic a la Costa Brava que ha fet desaparèixer bona part del seu atractiu paisatgístic.
PDF version

La Demarcació de Girona participa en la Setmana de l’Arquitectura i la Construcció de la Universitat de Girona

La Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya col·labora, novament, en la Setmana de l’Arquitectura i la Construcció de la Universitat de Girona, que tindrà lloc del 20 al 24 de març de 2023.
2023-03-14 13:08
Tornar

MARQ 22-23: Els possibles nous barris vells. Presentació dels TFM, en procés

En el marc de la Setmana de l’Arquitectura i la Construcció SACudg 2S 22-23. Àmbit de l'Edificació - EPS - UdG, el dijous 23 de març, de 16 a 19 h, la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC acollirà la presentació dels Treballs Final de Màster en procés per part dels estudiants de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona del curs 2022-2023.
PDF version

Conferència d’Adrià Goula: 'Presentació del projecte fotogràfic Cel·la nòmada'

En el marc de la Setmana de l’Arquitectura i la Construcció SACudg 2S 22-23. Àmbit de l'Edificació - EPS - UdG, la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) ha programat pel dimecres 22 de març, a les 18.30 h, la presentació del projecte fotogràfic ‘Cel·la nòmada d'Adrià Goula', a càrrec del mateix arquitecte i fotògraf.

PDF version

Pages