Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

De Lun, 03 Octubre hasta Ma, 04 Octubre
Lunes, miércoles y...

La exposición "Atmos-fear. Europa metropolitana +...

La exposición "Atmos-fear....

De Thu, 06 Octubre hasta Sun, 08 Enero
Dijous, de 9 a 14 h

Exposición 'Obras premiadas y seleccionadas de los...

Exposición 'Obras premiadas...

De Fri, 14 Octubre hasta Sun, 13 Noviembre
De lunes a viernes de...

XII Bienal Alejandro de la Sota, en Valls

XII Bienal Alejandro de la Sota,...

Regenerar Barcelona. 4a sessió: "Regeneració de barris"

INSCRIPCIONS: CICLE DE XERRADES REGENERAR BARCELONA

La quarta sessió del cicle de xerrades de Regenerar Barcelona "Regeneració de barris" tindrà lloc el proper 6 d'octubre a les 12:30 h.

PDF version

Regenerar Barcelona. 3a sessió: "Per a la millora urbanística i ambiental dels barris de Gràcia"

Inscripcions: cicle de xerrades Regenerar Barcelona

La tercera sessió del cicle de xerrades de Regenerar Barcelona "MPGM Gràcia" tindrà lloc el proper 29 de setembre a les 12:30 h.

Programa

PDF version

Regenerar Barcelona. Debat

Inscripcions: cicle de xerrades Regenerar Barcelona

El COAC organitza, juntament amb l’Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, un cicle de xerrades sobre 

PDF version

Cicle de visites sobre el patrimoni de l'aigua a les Trobades d'Arquitectura de Proximitat

La hidrologia del Pla de Barcelona ha estat determinant en l’articulació dels barris i el creixement urbà del territori. Els sistemes de distribució en els diferents períodes han marcat uns avenços clau en el desenvolupament de la metròpoli. Malgrat això, les construccions de l’aigua són elements que han estat molt valorats des de l’enginyeria -com a obra civil-, però no suficientment des de l’arquitectura.
2022-01-31 09:33
Tornar

Participa a l'Arquitectura a les Aules de la Setmana d'Arquitectura 2022!

Per quart any consecutiu, obrim una nova convocatòria d’Arquitectura a les Aules, un programa de tallers d’arquitectura als centres educatius que el COAC organitza durant la Setmana d’Arquitectura, que el 2022 se celebrarà del 5 al 15 de maig.
2021-09-14 16:07
Tornar

Entregats els guardons de la 6a Mostra d'Arquitectura del Maresme i dels Premis Puig i Cadafalch

El 8 de juliol ha tingut lloc al Museu de Mataró Can Marfà Gènere de Punt el lliurament dels guardons de la 6a Mostra d’Arquitectura del Maresme, la 15a edició del Premi Puig i Cadafalch de Mataró i la 3a edició del Premi Puig i Cadafalch del Maresme.
2021-07-09 11:28
Tornar

Festa d'Arquitectura de L'Hospitalet: “Continuem millorant el Parc del Mirador!”

Dimarts 22 de juny se celebra la Festa d’Arquitectura de L'Hospitalet, organitzada pel Grup d’Arquitectes L’Hospitalet i la Fundació Contorno Urbano.

Ambdues entitats han impulsat conjuntament un projecte per adaptar i millorar l’estat del Parc del Pont de Matacavalls (Parc del Mirador) de L’Hospitalet, un solar situat entre els barris de la Florida i Sant Josep. Així, des de principis de setembre 2020 s’ha avançat per fer realitat el nou centre ecològic i cultural a L'Hospitalet de Llobregat, amb una participació rècord de prop de 180 persones.
PDF version

V edición de la Bienal Internacional de Intervención en el Patrimonio Arquitectónico

El próximo jueves 17 de junio de 2021 tendrá lugar la quinta edición de la Bienal Internacional de Intervención en el Patrimonio Arquitectónico que, como el Premio Europeo, celebra con esta convocatoria su décimo aniversario. Esta edición cuenta con Guinea Ecuatorial como país invitado, se presenta en el MUHBA de Barcelona y se articula a partir de la temática “Diferentes visiones de patrimonio en Guinea Ecuatorial”.
PDF version

V edició de la Biennal Internacional d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic

El proper 17 de juny tindrà lloc la cinquena edició de la Biennal Internacional d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic que, com el Premi Europeu, celebra amb aquesta convocatòria el seu desè aniversari. Aquesta edició compta amb Guinea Equatorial com a país convidat, es presenta al MUHBA de Barcelona i s'articula a partir de la temàtica "Diferents visions de patrimoni a Guinea Equatorial".

PDF version

Festa d'Arquitectura del Besòs: "Bicicletada de Santa Coloma de Gramenet fins a Badalona"

Divendres 18 de juny se celebra la Festa d’Arquitectura del Besòs, organitzada pel Grup d’Arquitectes del Besòs junt amb BICI Cultura BCN. Dedicada a l’últim tram del riu Besòs i el litoral, consistirà en una bicicletada pel Parc Fluvial del riu i el litoral badaloní.

El punt de trobada i inici de la ruta serà a les 17.30 h la sortida del metro de Can Zam (L9) a Santa Coloma de Gramenet i l’arribada, prevista cap a les 19.30 h, serà al “xiringuito” Kailua a la Platja dels Pescadors de Badalona.
PDF version

Pages