Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Picasso i la Pau. El COAC participa al World Peace Forum i acull una jornada de conferències

El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) participa a la 15a edició del World Peace Forum -que se celebra a Barcelona del 23 al 25 de novembre- i acull una jornada de conferènes i taules rodones que es duran a terme a la sala d'actes de la seu del COAC a Plaça Nova el divendres 24 de novembre.

Picasso i la pau
PDF version

Picasso y la Paz. El COAC participa en el World Peace Forum y acoge una jornada de conferencias

El Colegio de Arquitectos de Cataluña (COAC) participa en la 15ª edición del World Peace Forum -que se celebra en Barcelona del 23 al 25 de noviembre- y acoge una jornada de conferencias y mesas redondas que se llevarán a cabo en la sala de actos de la sede del COAC en Plaça Nova el viernes 24 de noviembre.

Picasso y la paz
PDF version

Presentació del llibre "Gestar-Habitar"

El proper divendres 17 de març a les 17.00 h, tindrà lloc la presentació del llibre "Gestar-Habitar" de Caterina Figuerola i Ibon Bilbao (coeditors), organitzada pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona.
PDF version

Exposició del 7è concurs fotogràfic COAC-CC a Manresa

Fins al 17 de febrer, la seu de Manresa acull l'exposició del 7è CONCURS FOTOGRÀFIC COAC-CC. Aquesta ha estat la setena edició del certamen, i la tercera a través d’Instagram. La  finalitat del concurs és fomentar la visió de l’arquitectura a través de la càmera i impulsar el reconeixement de l’arquitectura dins l’entorn dels nostres pobles i ciutats. Enguany, sota el lema “Habitatge com a lloc per viure”. 
PDF version

SCALAE EBOOK ‘DUCCIO MALABAMBA… POR SÍ MISMO’

Els arquitectes Josep LlinàsGloria Moure i Guillermo Vázquez Consuegra comenten aspectes vists o llegits sobre l’experiència personal i professional de l’arquitecte-fotògraf Duccio Malagamba en la presentació de l’ebook Duccio Malagamba… por sí mismo, de la col·lecció internacional de llibres electrònics Scalae.
PDF version

La 1a Mostra d’Arquitectura Garraf - Alt Penedès reconeix una quinzena d’obres del territori

El passat 6 d’octubre es va fer entrega de diplomes per a la quinzena d’obres seleccionades i guardonades de la 1a Mostra d’Arquitectura Garraf – Alt Penedès. L’acte va tenir lloc al Museu Can Papiol, a Vilanova i la Geltrú.

2022-10-13 09:11
Tornar

Regenerar Barcelona. 4a sessió: "Regeneració de barris"

INSCRIPCIONS: CICLE DE XERRADES REGENERAR BARCELONA

La quarta sessió del cicle de xerrades de Regenerar Barcelona "Regeneració de barris" tindrà lloc el proper 6 d'octubre a les 12:30 h.

PDF version

Regenerar Barcelona. 3a sessió: "Per a la millora urbanística i ambiental dels barris de Gràcia"

Inscripcions: cicle de xerrades Regenerar Barcelona

La tercera sessió del cicle de xerrades de Regenerar Barcelona "MPGM Gràcia" tindrà lloc el proper 29 de setembre a les 12:30 h.

Programa

PDF version

Regenerar Barcelona. Debat

Inscripcions: cicle de xerrades Regenerar Barcelona

El COAC organitza, juntament amb l’Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, un cicle de xerrades sobre 

PDF version

Cicle de visites sobre el patrimoni de l'aigua a les Trobades d'Arquitectura de Proximitat

La hidrologia del Pla de Barcelona ha estat determinant en l’articulació dels barris i el creixement urbà del territori. Els sistemes de distribució en els diferents períodes han marcat uns avenços clau en el desenvolupament de la metròpoli. Malgrat això, les construccions de l’aigua són elements que han estat molt valorats des de l’enginyeria -com a obra civil-, però no suficientment des de l’arquitectura.
2022-01-31 09:33
Tornar

Pàgines