Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Cicle de visites sobre el patrimoni de l'aigua a les Trobades d'Arquitectura de Proximitat

La hidrologia del Pla de Barcelona ha estat determinant en l’articulació dels barris i el creixement urbà del territori. Els sistemes de distribució en els diferents períodes han marcat uns avenços clau en el desenvolupament de la metròpoli. Malgrat això, les construccions de l’aigua són elements que han estat molt valorats des de l’enginyeria -com a obra civil-, però no suficientment des de l’arquitectura.
2022-01-31 09:33
Tornar

Participa a l'Arquitectura a les Aules de la Setmana d'Arquitectura 2022!

Per quart any consecutiu, obrim una nova convocatòria d’Arquitectura a les Aules, un programa de tallers d’arquitectura als centres educatius que el COAC organitza durant la Setmana d’Arquitectura, que el 2022 se celebrarà del 5 al 15 de maig.
2021-09-14 16:07
Tornar

Entregats els guardons de la 6a Mostra d'Arquitectura del Maresme i dels Premis Puig i Cadafalch

El 8 de juliol ha tingut lloc al Museu de Mataró Can Marfà Gènere de Punt el lliurament dels guardons de la 6a Mostra d’Arquitectura del Maresme, la 15a edició del Premi Puig i Cadafalch de Mataró i la 3a edició del Premi Puig i Cadafalch del Maresme.
2021-07-09 11:28
Tornar

Festa d'Arquitectura de L'Hospitalet: “Continuem millorant el Parc del Mirador!”

Dimarts 22 de juny se celebra la Festa d’Arquitectura de L'Hospitalet, organitzada pel Grup d’Arquitectes L’Hospitalet i la Fundació Contorno Urbano.

Ambdues entitats han impulsat conjuntament un projecte per adaptar i millorar l’estat del Parc del Pont de Matacavalls (Parc del Mirador) de L’Hospitalet, un solar situat entre els barris de la Florida i Sant Josep. Així, des de principis de setembre 2020 s’ha avançat per fer realitat el nou centre ecològic i cultural a L'Hospitalet de Llobregat, amb una participació rècord de prop de 180 persones.
PDF version

V edición de la Bienal Internacional de Intervención en el Patrimonio Arquitectónico

El próximo jueves 17 de junio de 2021 tendrá lugar la quinta edición de la Bienal Internacional de Intervención en el Patrimonio Arquitectónico que, como el Premio Europeo, celebra con esta convocatoria su décimo aniversario. Esta edición cuenta con Guinea Ecuatorial como país invitado, se presenta en el MUHBA de Barcelona y se articula a partir de la temática “Diferentes visiones de patrimonio en Guinea Ecuatorial”.
PDF version

V edició de la Biennal Internacional d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic

El proper 17 de juny tindrà lloc la cinquena edició de la Biennal Internacional d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic que, com el Premi Europeu, celebra amb aquesta convocatòria el seu desè aniversari. Aquesta edició compta amb Guinea Equatorial com a país convidat, es presenta al MUHBA de Barcelona i s'articula a partir de la temàtica "Diferents visions de patrimoni a Guinea Equatorial".

PDF version

Festa d'Arquitectura del Besòs: "Bicicletada de Santa Coloma de Gramenet fins a Badalona"

Divendres 18 de juny se celebra la Festa d’Arquitectura del Besòs, organitzada pel Grup d’Arquitectes del Besòs junt amb BICI Cultura BCN. Dedicada a l’últim tram del riu Besòs i el litoral, consistirà en una bicicletada pel Parc Fluvial del riu i el litoral badaloní.

El punt de trobada i inici de la ruta serà a les 17.30 h la sortida del metro de Can Zam (L9) a Santa Coloma de Gramenet i l’arribada, prevista cap a les 19.30 h, serà al “xiringuito” Kailua a la Platja dels Pescadors de Badalona.
PDF version

Celebramos la 5ª semana de arquitectura, con talleres y propuestas a pie de calle

Del 6 al 16 de mayo tendrá lugar la Semana de Arquitectura en la ciudad de Barcelona, que en este 2021 celebra su quinta edición y que está organizada por el COAC, el Ayuntamiento de Barcelona y la Fundación Mies van der Rohe, con la colaboración de Barcelona Building Construmat y ArquinFAD.

2021-04-22 19:58
Tornar

HArquitectes, invitados del Premio Europeo de Intervención en el Patrimonio Arquitectónico a la Semana de Arquitectura

El miércoles 12 de mayo a las 18.30 horas, en el marco de la programación de la quinta edición de la Setmana d’Arquitectura, el Premio Europeo de Intervención en el Patrimonio Arquitectónico organiza un acto de doble temática. Por una parte, Roger Tudó, socio del galardonado despacho catalán HArquitectes, bajo el título “Transhistórico” impartirá una conferencia en la que expondrá su aproximación verso las estrategias de actuación con relación a las preexistencias y el patrimonio.

PDF version

HArquitectes, convidats del Premi Europeu d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic a la Setmana d’Arquitectura

Dimecres 12 de maig a les 18.30 h, en el marc de la programació de la cinquena edició de la Setmana d’Arquitectura, el Premi Europeu d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic organitza un acte de doble temàtica. D’una banda, Roger Tudó, soci del guardonat despatx català HArquitectes, sota el títol “Transhistòric” impartirà una conferència en la qual exposarà la seva aproximació vers les estratègies d’actuació amb relació a les preexistències i el patrimoni.
PDF version

Pages