Presa de possessió de la nova Junta Directiva de la Demarcació de l’Ebre

Presa de possessió de la nova Junta Directiva de la Demarcació de l’Ebre

Imatge: 
Xavier Pallejà Bonavida (Tresorer), Joan M. Margalef Miralles (President), Lourdes Rubio Naya (Secretària) i Antoni J. López Daufí (Vocal de Cultura) © Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El passat 8 de juny, els membres de la nova Junta Directiva de la Demarcació de l’Ebre van prendre possessió dels seus càrrecs. En aquest sentit, la Junta presidida per Joan- Manuel Margalef i Miralles, està integrada per Lourdes Rubio Naya, que assumeix les funcions de secretària, Xavier Pallejà i Bonavida, com a tresorer, i Antoni Josep López i Daufí, com a vocal.

Un col·legi útil per als col·legiats
Un dels eixos clau de la nova Junta Directiva serà millorar els serveis col·legials que s’ofereixen, amb l’objectiu de ser una institució cada vegada més útil per als arquitectes de l’Ebre.

En aquest sentit, el president de la Demarcació, Joan-Manuel Margalef destaca que aquest mandat potenciarà els instruments formatius, així com treballarà per incentivar la visibilitat del treball tan divers que els arquitectes realitzen.

Paral·lelament, el nou equip de govern també se centrarà a facilitar i obrir el camp de l’exercici professional, especialment en el seu vessant col·laboratiu.

El president considera que aquests reptes es duran a terme amb les aportacions, suggeriments i observacions de tots els col·legiats.
25/06/2018
Tornar