Propers Actes

Del Dll, 06 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Nova aplicació del CTE al patrimoni arquitectònic

Imatge: 
©Jordi Morros

Nova aplicació del Codi Tècnic de l’Edificació al patrimoni arquitectònic, com a conseqüència del Projecte de Llei de Rehabilitació, Regeneració i Renovació Urbana, a càrrec de Josep Lluís González Moreno-Navarro, doctor arquitecte.

El passat 12 d’abril de 2013 es va publicar al Butlletí Oficial de les Corts Generals el Projecte de Llei de Rehabilitació, regeneració i renovació urbanes. Les funcions principals d’aquest projecte legislatiu són generar un marc normatiu més idoni per afavorir les actuacions a l’entorn de la rehabilitació i restauració arquitectònica, tractant de corregir els aspectes que impossibiliten l’aplicació real a l’edificació existent del Codi Tècnic de l’Edificació (CTE), entre d’altres aspectes. Aquest projecte de llei anuncia un nou enfocament més exigent en relació a la responsabilitat tècnica dels agents involucrats en cada intervenció i, a la vegada, una major flexibilitat en relació a les prestacions a complir en funció dels requeriments exigits.

La jornada presentarà els principals aspectes del CTE en procés de modificació, així com els nous instruments reglamentaris de desplegament del CTE que es preveu desenvolupar en un futur proper.

Versió per a imprimirPDF version