Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El Col·legi signa un conveni amb Justícia per impulsar la mediació

El 10 d'abril es va signar un Conveni entre el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, representats pel degà del Col·legi, Lluís Comerón, i el conseller de Justícia, Germà Godó. El Conveni té per objectiu impulsar i difondre la mediació com a mètode de resolució de conflictes.

Mitjançant la signatura d’aquest Conveni, el COAC es compromet a desenvolupar les funcions que, com a col·legi professional en l’àmbit de la mediació, estableix la Llei 15/2009, de 22 de juliol, de mediació en l’àmbit del dret privat.

A partir d’ara, el Col·legi d’Arquitectes gestionarà el registre de persones mediadores que hi estiguin col·legiades i en comunicarà les altes i baixes al Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya; i proposarà al Centre de Mediació la persona mediadora quan les parts s’adrecin a aquest col·legi professional. A més, el COAC també durà a terme formació específica, introduint l’estudi de les tècniques de mediació, de negociació i de resolució alternativa de conflictes.

La voluntat del Departament de Justícia, a través del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya, és la de fer créixer la xarxa col·legis professionals que esdevinguin col·laboradors per impulsar la mediació al territori català i contribuir, a través d’ella, a facilitar-ne l’accés i el servei. Amb la signatura d’aquest conveni, el nombre de col·legis professionals que col·laboren en l’àmbit de la mediació és de 13.

La signatura d’aquest conveni contribueix a desenvolupar el Pla Nacional per a l'impuls de la mediació a Catalunya que es va presentar el passat mes de gener i que esdevé un dels eixos estratègics del Govern de la Generalitat.
10/04/2015
Tornar