Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Curs de Revit avançat
Imatge: 
© Mikel Jaso

Curs avançat de Revit (3a edició)

El Curs avançat de Revit permetrà a l'alumne adquirir les habilitats necessàries per desenvolupar i gestionar un projecte arquitectònic complet amb el programari Autodesk Revit Architecture. Podrà optimitzar el temps de redacció del projecte, millorar la coherència entre plànols, reduir considerablement el risc d'errors, agilitzar tasques com el còmput de les superfícies i els amidaments, augmentar la precisió dels càlculs i coordinar de forma eficient la informació de les diferents parts del projecte, aconseguint el Certificat oficial d'Autodesk al finalitzar el curs.

Durant el curs s'aprofundirà en els conceptes i metodologies pròpies del disseny BIM i s'ensenyarà a realitzar una organització avançada de projectes i a gestionar el treball en equip. El curs inclou exercicis pràctics orientats a consolidar el domini d'aquest programari.

Programa
El curs està estructurat en vuit mòduls (podeu consultar la fitxa del curs per veure l'explicació completa de cada un):

Mòdul 1: Documentació avançada de projectes en Revit
Mòdul 2: Organització avançada de projectes en Revit
Mòdul 3: Gestió de treball en equip
Mòdul 4: Elements constructius avançats
Mòdul 5: Creació i edició de famílies (I)
Mòdul 6: Creació i edició de famílies (II)
Mòdul 7: Famílies avançades
Mòdul 8: Creació de masses avançades i components in situ

A qui va dirigit
Aquest curs està dirigit a arquitectes, aparelladors, enginyers, delineants, estudiants o interioristes que necessiten adquirir els coneixements necessaris per desenvolupar projectes amb la metodologia BIM a través de l'aplicació Autodesk Revit.

Format
El curs s'impartirà de manera presencial a les aules de l'Escola Sert de Barcelona i es retransmetrà en directe a través de la VIDEOAULA. Aquesta metodologia consisteix en la transmissió de les sessions formatives a través d'Internet. Les classes es poden seguir en directe, amb l'opció de participar amb dubtes i comentaris a través d'un xat, o visualitzar la sessió gravada un cop finalitzada la classe. Les gravacions estaran disponibles per als alumnes durant tot el curs.

Material necessari
Els alumnes hauran de disposar d'un ordinador en el qual s'hi pugui instal·lar el programa Revit. Si el curs es realitza de manera presencial, hauran de portar cada dia a classe el seu ordinador portàtil.

Preu i matriculació
Per consultar els preus del curs accedeix a la seva fitxa.

Versió per a imprimirPDF version