Propers Actes

Imatge: 
© Pexels

ESCOLA D'ESTIU | Fotografia d'Arquitectura

Fotografiar arquitectura no és una tasca senzilla. Si voleu aprendre a elaborar documentació fotogràfica de projectes i obres d'arquitectura de qualitat, a l'Escola d'Estiu us oferim un 'Curs de Fotografia d'Arquitectura' intensiu perquè obtingueu els coneixements bàsics en aquest àmbit. 

El proper 1 de juliol, i en sis sessions, començarà una nova edició d'aquest curs, dirigit a arquitectes, estudiants i altres professionals. De la mà del fotògraf i arquitecte Simón García, podreu assolir els coneixements teòrics i les habilitats tècniques bàsiques per realitzar reportatges fotogràfics de qualitat sobre obres d'arquitectura tant pròpies o de tercers al llarg de totes les seves fases.

La formació introdueix els conceptes bàsics per a la fotografia d'arquitectura, els equips i materials, així com la metodologia i planificació per documentar una obra arquitectònica en format reportatge. Per això, també es treballaran conceptes com la intepretació dels espais, les formes arquitectòniques, la lllum o el punt de vista, amb l'objectiu d'elaborar un bon relat fotogràfic. A més a més, el curs també se centra en la postproducció del reportatge.

El curs està plantejat per ser una formació teòrico-pràctica amb sessions teòriques, la matèria de les quals es posarà en pràctica després en una sortida a l'exterior que, a més a més, serà objecte d'anàlisi i debat. 

Aquest i tots els altres cursos de l'Escola d'Estiu 2019 gaudeixen d'un descompte del 20%. Inscriu-te!

Versió per a imprimirPDF version