Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Cities Connection Project

Exposició _Export BARCELONA

L'exposició _Export BARCELONA es podrà visitar a Ginebra el proper mes de febrer. La mostra inclourà 20 projectes d'habitatge social realitzats per arquitectes catalans. _Export BARCELONA s’emmarca dins de la segona edició del Cities Connection Project que, fugint d'una arquitectura mediàtica, pretén ser un aparador de l'arquitectura funcional i compromesa amb la realitat social. 

Aquesta mostra segueix el fil de l'exposició _Import GENEVA, que es va poder veure a l’Arts Santa Mònica el passat mes de novembre i que recollia 20 projectes d’habitatge col·lectiu realitzats en els darrers deu anys per arquitectes de Ginebra.

El Cities Connection Project (CCP), que compta amb la col·laboració del Col·legi d'Arquitectes, va ser impulsat l'any 2013 per els arquitectes Nicola Regusci i Xavier Bustos amb l'objectiu d'establir una xarxa de connexions culturals entre Barcelona i la ciutat convidada. "L'objectiu és que els arquitectes explorin noves mirades amb què observar les nostres ciutats, que estableixin vincles professionals i comparteixin la seva visió sobre el desenvolupament urbà", explica Nicola Regusci.14/01/2015
Tornar