Monogràfic: Presentació oficial de la Guia Tecnològica de l'Arquitecte Pèrit

Monogràfic: Presentació oficial de la Guia Tecnològica de l'Arquitecte Pèrit

Imatge: 
© AAEPFMC

L'Agrupació d'Arquitectes Experts Pericials, Forenses i Mediadors (AAEPFMC) organitza, conjuntament amb la Unión de Arquitectos Peritos y Forenses de España (UAPFE), el dilluns 16 de setembre de 18:30 a 20:30 h, la Presentació oficial de la Guia Tecnològica de l'Arquitecte Pèrit, a càrrec de Débora Serrano.

La UAPFE, que aglutina les Agrupacions d’Arquitectes Perits d’Espanya, ha encarregat a la Dra. Arquitecta i experta en aplicació d’eines de mesura a la perícia, Débora Serrano, la redacció de la Guía Tecnológica del Arquitecto Perito, que ha estat publicada digitalment per la Fundació Arquia.

Aquest document ens serà de gran utilitat com a complement de la maleta d’eines que l’AAEPFMC posa a disposició dels seus agrupats.

Les presentacions oficials es faran a Madrid el dia 12 de setembre i a Barcelona el 16 de setembre, en el context dels Monogràfics.

Programa:

  • Presentació per la presidenta de l’AAEPFMC.
  • Intervenció de la directora de la Fundació Arquia.
  • Intervenció del president de la UAPFE.
  • Intervenció de l'autora, Débora Serrano.
  • Col·loqui i intervencions dels assistents.

Débora Serrano, és Doctora en Arquitectura per la Universitat de Sevilla. Màster en Peritatge i Rehabilitació d’Edificis, termògrafa i mediadora en l’àmbit civil de l’arquitectura. Fundadora de l’empresa Arquigés (2012). Presidenta de la Agrupación de Arquitecto Peritos y Forenses de Sevilla

Més informacióOrganitza:

uapfe      aaepfmc

Amb la col·laboració de:

Fundacio Arquia

Versió per a imprimirPDF version