Dona traient un ipad d'una llibreria.

En marxa la FormaTecA del COAC, un espai virtual de recursos per al suport professional

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Els arquitectes col·legiats tenen a la seva disposició un nou espai virtual de coneixement per a l’exercici professional, la FormaTecA. Aquesta nova eina inclou un catàleg digital de càpsules formatives i informatives pensades per donar suport en les diferents etapes i aspectes de la professió.

Nous recursos d'autoaprenentage: càpsules formatives
La FormaTecA facilita als col·legiats un recurs d'autoaprenentatge perquè puguin actualitzar els seus coneixements o resoldre qüestions del seu dia a dia, i dona suport als més joves amb continguts especialment adreçats a l’inici de la seva activitat.

Les càpsules recullen tant les temàtiques habitualment més consultades per part dels arquitectes, com d’altres sobre noves tendències i especialitats dins la professió. Gestió del despatx, recursos de màrqueting per al sector, tecnologia i eines informàtiques, internacionalització de  serveis... en són alguns exemples. Tots els continguts s’han treballat amb professionals especialistes en cada matèria. 

Continguts dinàmics i adaptats a tots els dispositius
A través d'una metodologia pedagògica dinàmica, la FormaTecA combina recursos de tipus audiovisual, gràfics i interactius, en uns formats que tenen una durada d'entre 10 i 20 minuts —depenent de la temàtica tractada—.

Les càpsules estan pensades per poder-se seguir en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu, i contemplen la possibilitat de fer tests d’autoavaluació dels conceptes principals. Així mateix, el sistema permet parar en qualsevol punt i finalitzar la càpsula en un altre moment.

Posada en funcionament en fase beta
Les primeres càpsules són accessibles en fase de proves (beta) des del 26 de maig, i al llarg del 2017 se n'aniran incorporant de noves. Us agrairem que ens envieu els vostres suggeriments i valoració que, sens dubte, ens seran molt útils en aquesta fase de proves.

La FormaTecA comença amb les següents càpsules:

-  Internacionalització del despatx d'arquitectura: principals fites
-  Contractació laboral: tipologia de contractes
-  Treballar a l’estranger
-  Context i tendència del BIM
-  Apps per a arquitectes
-  Webs per a arquitectes
-  Visió, missió i valors del despatx professional 
-  El control de qualitat en el despatx: implementació i fórmules de seguiment
-  Sector hoteler: context i tendència
-  El Facility Management (FM): context i tendència
-  Sostenibilitat: context i tendència

Consulteu les properes càpsules que estaran disponibles.

A la FormaTecA s'hi accedeix a través del web www.arquitectes.cat, dins del menú principal de Formació i Ocupació.

Accedeix a la FormaTecA26/05/2017
Tornar