Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Simposi Biennal 2018: Conferenciants

 

Nicolas Bourriaud

Teòric de l’art i crític, actualment dirigeix el centre d’art contemporani La Panacée a Montpellier. Fins 2015 fou director de l'École nationale supérieure des beaux-arts  en París. Anteriorment havia estat co-fundador y co-director (1999-2006) del Palais de Tokyo, en París. Fundador i director de Documents sur l’art (1992-2000) i corresponsal en París per a Flash Art (1987-1995). Tambe fou comissari Gulbenkian d’art contemporani a la Tate Britain, Londres, (2007-2010), sent responsable en 2009 de la Tate Triennial.

 

 

Jan Gehl

Arquitecte, soci fundador de Gehl Architects i professor emèrit de la Real Acadèmia Danesa de Belles Arts, Facultat d’Arquitectura. Ha publicat diferents llibres, incloent el més nou "Com estudiar la vida pública". Com a part de Gehl Architects, ha col·laborat en projectes per a les ciutats de Copenhaguen, Londres, Melbourne, Sydney, Riga, Amman, Nueva York i Moscou, entre d’altres. Membre honorari dels Instituts d’Arquitectes de Dinamarca, Anglaterra, Escòcia, Estats Units i Canadà. Guardonat amb el "Premi Sir Patrick Abercrombie per contribucions exemplars a la planificació urbana" per la Unió Internacional d’Arquitectes, així com títols de doctor honoris causa per les universitats d’Edimburg, Halifax, Varna i Toronto.

 

 

Henk Ovink

Enviat especial per a afers internacionals de l’aigua al Regne dels Països Baixos, director de Rebuild by Design. Anteriorment fou assessor principal de treballs de reconstrucció del huracà Sandy a E.E.U.U.. També fou director general de planificació espacial i afers de l’aigua i director de planificació espacial nacional per als Països Baixos. Membre de la junta assessora internacional de la ciutat de Rotterdam. Va estar comissari de la 5ª Biennal Internacional d’Arquitectura de Rotterdam 2012 'Making City' i va iniciar el programa de recerca Design and Politics, càtedra de connexió a la TU Delft i és editor en cap de la sèrie de publicacions de mateix nom junt als editors nai010 Publishers.

  

 

  

 

 

 

 

 

 

   
    

    
    
    
    

  

     

 

 

 
    
    
    
    
    

 

 

 

 

 
   

 

    

 

   
    

 

  

 

 

 

 

    
  

 

 
Versió per a imprimirPDF version