Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
posgrau direcció immobiliària arquitectura
Imatge: 
© MAP Architects. Fotografia: Andres Flajszer

ARQImmo. Postgrau de l'Escola Sert en direcció immobiliària

El pròxim mes de febrer començarà la tercera edició del Postgrau ARQImmo en Direcció Immobiliària, dirigit a professionals que vulguin especialitzar-se en l'anàlisi i gestió d’operacions immobiliàries.

Aquest curs capacita per treballar en empreses que desenvolupin projectes immobiliaris, entre les quals destaquen les entitats de crèdit, propietàries de gran part dels actius immobiliaris, així com les comercialitzadores. També capacita per poder ser consultor i assessor d’aquestes entitats i d’entitats de caràcter públic, en relació a les noves propostes de projectes publico-privats en els àmbits residencial, comercial, oficines, etc. Per últim, aquest postgrau et permetrà també conèixer tot el procés per crear la teva empresa i posar en marxa, com a promotor, noves operacions i nous projectes d’edificació.

El programa pretén ampliar el camp de visió i el coneixement de processos d’aquells participants interessats en incorporar-se al sector immobiliari, tant emprenedors com analistes, gestors i directors d’empreses lligades al sector. La formació estarà basada en casos pràctics que s’adeqüen a la situació actual i futura del sector, i es tractaran temes com l'orientació a l’usuari-client, o la incorporació del concepte de producte+servei.

El programa s’estructura en tres mòduls, que poden realitzar-se de la següent manera:

Mòdul 1 capacita l’alumne per exercir com a Analista d’operacions i projectes immobiliaris.
Mòdul 1 + Mòdul 2 capacita l’alumne per exercir com a Gestor d’operacions i projectes immobiliaris.
Mòdul 1 + Mòdul 2 + Mòdul 3 capacita l’alumne per exercir com a Director i promotor d’operacions i projectes immobiliaris.
Versió per a imprimirPDF version