Competències

El Pla Impulsa ha procurat orientar i acompanyar els col·legiats en la recerca de feina, a partir de l'avaluació de les seves competències professionals.

Amb el suport i coordinació d'una consultora especialitzada en recursos humans i gestió del talent, el Col·legi oferia al col·legiat la possibilitat de realitzar un test d'autoavaluació de les seves competències utilitzant el sistema DISC, eina reconeguda a nivell internacional, per posteriorment realitzar un Seminari d'Orientació Professional.

En la mateixa línia, es van dur a terme altres accions de detecció d'oportunitats i contacte amb els mercats, en col·laboració amb el SOC, Barcelona Activa i Porta 22

Seminaris d'orientació professional

Es van realitzar seminaris d'orientació professional adreçats a tots els col·legiats participants per tal de treballar, en una sessió de 4 hores de durada i en grups de 25 arquitectes com a màxim, la importància de tenir una marca personal per poder accedir a noves oportunitats professionals. Amb metodologia interactiva es va parlar sobre com generar notorietat a través del networking i les xarxes socials.

Consulteu els gràfics de satisfacció dels seminaris aquí.

Subvenció del transport

Els arquitectes col·legiats que residissin fora de l'àrea metropolitana de Barcelona podien sol·licitar que se'ls abonés el 80% del desplaçament en transport públic emprat.

 

Dubtes:
Us atendrem per correu electrònic a plaimpulsa@coac.cat 
Versió per a imprimirPDF version