Conferència: Linazasoro & Sánchez Arquitectura

El dijous 16 de desembre a les 19.30 h, tindrà lloc a la Sala d'Actes de la Demarcació de Lleida una conferència a càrrec de Linazasoro & Sánchez Arquitectura, societat formada el 2011 pels arquitectes José Ignacio Linazasoro i Ricardo Sánchez.

José Ignacio Linazasoro neix a Sant Sebastià i ha estat catedràtic de projectes a les escoles de Valladolid i Madrid, així com professor convidat a escoles europees i americanes com Pamplona, Venècia, Milà, Bari, Lausana o Lima.
PDF version

Trobada de Nadal 2021. L'arquitectura com a eina de salut

El 80% dels determinants de salut estan fora del sistema sanitari. De tots aquests determinants, l'arquitectura (l'urbanisme i l'edificació) té un paper clau en la creació d'entorns saludables que millorin la qualitat de vida de les persones, on es puguin dur pautes de vida saludables i es tinguin en compte factors socioeconòmics per crear igualtat i equitat.

PDF version

Sessió Sert: L'arquitectura com a eina de salut pública

El 80% dels determinants de salut estan fora del sistema sanitari. De tots aquests determinants, l’arquitectura i l'urbanisme tenen un paper clau en la creació d’entorns saludables que millorin la qualitat de vida de les persones, on es puguin dur a terme pautes de vida saludables i es tinguin en compte factors socieconòmics per crear igualtat i equitat. En parlarem a la propera Sessió Sert, que tindrà lloc el 29 de novembre a les 17 h.
PDF version

Jornada de Suport Professional: Next Generation. Estàndard Passivhaus

En el marc dels fons europeus Next Generation, els Grups de Treball del COAC organitzen un cicle de sessions monogràfiques sobre diferents aspectes que poden facilitar l’assoliment dels requisits d’estalvi energètic contemplats als nous programes d'ajuda a la rehabilitació. La primera d'aquestes jornades anirà a càrrec de l'arquitecte Micheel Wassouf, que ens parlarà sobre Passivhaus.
PDF version

Les dones fem obra

El Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC continua amb el cicle de xerrades “Les dones fem”. Sota el títol “Fem Obra”, el proper dilluns 29 de novembre a les 16:30h es podrà assistir a la taula rodona i posterior networking sobre les vivències de les dones al món de l’obra.
PDF version

Nova Sessió Sert: La gestió i la vida útil, claus de la nova arquitectura

Fer arquitectura, dissenyar o fins i tot rehabilitar tenint en compte l'eficient explotació i la conservació sostenible, lligada a la major vida útil i a l'òptima capacitat de transformació, adaptació i desconstrucció, són els objectius de la disciplina del Facility Management i les experiències que es volen transmetre en la propera Sessió Sert.
PDF version

Conferència 'Ecotons productius', a càrrec de Martí Franch

El dijous 25 de novembre, a les 16 h, tindrà lloc  a la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC, la quarta conferència del cicle MARQ 2021/2022 que organitza l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona. En aquesta ocasió, el paisatgista Martí Franch impartirà la conferència “Ecotons productius”.


Martí Franch Batllori
És gerent fundador d'EMF Paisatge, arquitecte del paisatge i enginyer tècnic agrícola.

PDF version

Jornada de Suport Professional: Next Generation. Nous programes d'ajuda a la rehabilitació

El COAC organitza, el dimarts 30 de novembre a les 10 h, una jornada online adreçada als arquitectes col·legiats sobre els nous programes d'ajuda a la rehabilitació en el marc dels fons europeus Next Generation.
PDF version

Conferència 'Més enllà de les aparences', a càrrec de Curro Claret

El dijous 18 de novembre, a les 16 h, la sala d’actes Rafael Masó acull la conferència Més enllà de les aparences, a càrrec del dissenyador industrial Curro Claret, que pretén mostrar alguns projectes de seients i llocs per asseure’s en els quals ha participat. 

PDF version

Pàgines