Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentación del libro "The water of life"

La sede en Vic del COAC acoge la presentación del libro “The water of life”, de Agustí Farrés, Rafael Jiménez y Joan Mitjavila.

Con “The water of life” os embarcareis en un viaje a través de la palabra y la fotografía por los paisajes secretos del uisge beatha, el agua de vida que se destila en Escocia durante siglos.
PDF version

Presentació del llibre "The water of life"

La seu de Vic del COAC acull la presentació del llibre “The water of life”, d'Agustí Farrés, Rafael Jiménez i Joan Mitjavila.

Amb “The water of life” us embarcareu en un viatge a través de la paraula i la fotografia pels paisatges secrets de l’uisge beatha, l’aigua de vida que s’ha destil·lat a Escòcia durant segles.
PDF version

Presentació del llibre "Herramientas colaborativas para arquitecturas de cabecera"

El dijous 30 de novembre a les 19:30 h, a la Sala d'actes del COAC Lleida, se celebrarà la presentació del llibre "Herramientas colaborativas para arquitecturas de cabecera", on intervindran:

· Raül Avilla-Royo (Arquitectes de Capçalera)
· Jordi Mitjans (Arqbag)
· Ari Rodríguez Suñé (Coop. d'Era)
· Ricard Grau (laBoqueria Taller)
· Alejandra Mejón (MejonArquitectura)
PDF version

Presentació del llibre "Escritos sobre arquitectos españoles (1961-2021)"

Presentació del llibre Escritos sobre arquitectos españoles (1961-2021), editat pel Ministeri de Transport, Movilitat i Agenda Urbana, que reuneix els escrits de Rafael Moneo sobre arquitectes espanyols i ofereix un panorama singular de l’arquitectura espanyola dels últims seixanta anys a través la mirada de l’autor.
PDF version

Presentació del llibre "Barcelona, la ciutat de les febres. La febre groga de 1821"

La seu de Vic del COAC acull la presentació de ‘Barcelona, la ciutat de les febres. La febre groga de 1821’. El llibre descriu la crisi sanitària viscuda a Barcelona l’any 1821, contextualitzant els fets epidèmics amb els diversos esdeveniments socials i polítics del moment.
PDF version

Presentació del llibre "ESCRITS A UNA CIUTAT BEN MURADA"

En el marc de les activitats de la demarcació de l'Ebre amb motiu del Dia Mundial de l'Arquitectura, presentació del llibre d’assaig de l’arquitecte Antoni López Daufí “ESCRITS A UNA CIUTAT BEN MURADA” a càrrec del mestre de mestres Manel Ollé.
PDF version

Presentació del llibre "Víctor Rahola"

Aquesta monografia editada per Puente Editores presenta l’obra de Víctor Rahola (Barcelona, 1945): des dels seus edificis públics a Barcelona, com ara la biblioteca de la Facultat de Biologia o l’edifici Collage, fins als seus habitatges i instal.lacions hoteleres a les Illes Balears.
PDF version

Jornades Brecor: espais, matèria i sostenibilitat

En el marc de les activitats paral·leles a la 25a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, l’empresa Brecor i la Demarcació de Girona del COAC han programat pel dijous 21 de setembre, de 18.30 a 21 hores, la Jornada Brecor: espais, matèria i sostenibilitat.

PDF version

ArquiLlibres: Dona una segona vida als llibres d’arquitectura!

Els professionals de l’arquitectura tenim en els llibres uns grans aliats durant els anys d’estudi i d’exercici de la professió. Per promoure l’economia circular, des del COAC volem facilitar la reutilització d'aquests llibres i, a la vegada, contribuir a teixir una xarxa entre diferents generacions d’arquitectes.
PDF version

Presentació del llibre "Infrastructural Love: Caring for Our Architectural Support Systems"

El llibre Infrastructural Love: Caring for Our Architectural Support Systems resitua l’arquitectura com un espai de suport al servei de les infraestructures. Concebut i editat per Hélène Frichot, Adrià Carbonell, Hannes Frykholm i Sepideh Karami, està composat per quinze assaigs que exploren la interacció entre arquitectura i infraestructura, entre espais i sistemes, amb la intenció de donar resposta a les crisis ambiental, social i política del món contemporani.
PDF version

Pages