Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Fonaments de Futur: Presentació de "Dos Edificios en Mataró"

Presentació del llibre ‘2 edificios en Mataró. Dos vías para la sostenibilidad en arquitectura’ de Lluís Grau i Molist a càrrec del propi autor, de l’autor del pròleg, Josep Ma Montaner, de Jaume Carné i la presidenta de la demarcació de Barcelona, Sandra Bestraten.
PDF version

Presentació del llibre 'Barcelona, la ciutat de les febres. La febre groga de 1821'

La seu de Manresa del COAC acull la presentació del llibre ‘Barcelona, la ciutat de les febres. La febre groga de 1821’. El llibre descriu la crisi sanitària viscuda a Barcelona l’any 1821, contextualitzant els fets epidèmics amb els diversos esdeveniments socials i polítics del moment.
PDF version

Presentació del llibre "Calles a medida"

El proper 11 de maig a les 18.30 h se celebrarà a la seu de Plaça Nova una lliçó oberta amb motiu de la presentació del llibre "Calles a medida. Una experiencia de urbanismo urbano en Mendoza"⁣. L'acte comptarà amb la participació dels autors, els arquitectes Josep Parcerisa, catedràtic LUB-UPC, Josemaría Silvestro, professor UNCUYO-Mendoza i Álvaro Clua, professor LUB-UPC, en conversa amb les/els estudiants del Màster MBArch ETSAB Urbanisme.


PDF version

Presentació del llibre “Hejduk. Building characters”

La presentació del llibre “Hejduk. Building characters”, editat per Lettera Ventidue, anirà a càrrec de l’arquitecte i autor, Luca Cardani, i dels arquitectes Josep Lluís Mateo, Antonio Pizza i Dan Hoffman. La conversa inclourà també l’arquitecte i coautor, soci de Hejduk per als seus edificis de Santiago de Compostela, Antonio Sanmartín.

PDF version

ArquiLlibres: Dona una segona vida als llibres d’arquitectura!

Els professionals de l’arquitectura tenim en els llibres uns grans aliats durant els anys d’estudi i d’exercici de la professió. Per promoure l’economia circular, des del COAC volem reforçar el compromís per reutilitzar els llibres dels que us en vulgueu desprendre i, a la vegada, contribuir a teixir una xarxa entre diferents generacions d’arquitectes.
PDF version

Presentació del llibre ‘La Casa Fullà. Tot estava per fer i tot era possible’

El Centre Obert d'Arquitectura acull la presentació del llibre ‘La Casa Fullà. Tot estava per fer i tot era possible’, d’Ana Briongos, Lluís Clotet, Ramon Faura, Josep Maria Rovira i Oscar Tusquets.

PDF version

Presentació del llibre ‘El problema de l'habitatge, realitat o ficció’

L’arquitecte Albert Danés Tejedor presenta el seu llibre ‘El problema de la vivienda, realidad o ficción’. A més de l’autor, participaran en l'acte l’arquitecte Josep Anton Acebillo i Joan Ràfols, economista especialitzat en Economía Urbana per la Universitat de  Harvard.

PDF version

Presentación del libro 'Movilidad Activa en La Garrotxa'

El miércoles 12 de abril, a las 19 horas, la sede de la Delegación Garrotxa – Ripollès del Colegio de Arquitectos de Cataluña (COAC) acoge la presentación del libro "Movilidad Activa en La Garrotxa", a cargo de Francesc Magrinyà, uno de los editores de la obra.

PDF version

Presentació del llibre 'Mobilitat Activa a la Garrotxa'

El dimecres 12 d’abril, a les 19 hores, la seu de la Delegació Garrotxa – Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) acull la presentació del llibre "Mobilitat Activa a la Garrotxa", a càrrec de Francesc Magrinyà, un dels editors de l’obra.
PDF version

Presentació del llibre "Gestar-Habitar"

El proper divendres 17 de març a les 17.00 h, tindrà lloc la presentació del llibre "Gestar-Habitar" de Caterina Figuerola i Ibon Bilbao (coeditors), organitzada pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona.
PDF version

Pages