Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentació del llibre ‘La Casa Fullà. Tot estava per fer i tot era possible’

El Centre Obert d'Arquitectura acull la presentació del llibre ‘La Casa Fullà. Tot estava per fer i tot era possible’, d’Ana Briongos, Lluís Clotet, Ramon Faura, Josep Maria Rovira i Oscar Tusquets.

PDF version

Presentació del llibre ‘El problema de l'habitatge, realitat o ficció’

L’arquitecte Albert Danés Tejedor presenta el seu llibre ‘El problema de la vivienda, realidad o ficción’. A més de l’autor, participaran en l'acte l’arquitecte Josep Anton Acebillo i Joan Ràfols, economista especialitzat en Economía Urbana per la Universitat de  Harvard.

PDF version

Presentación del libro 'Movilidad Activa en La Garrotxa'

El miércoles 12 de abril, a las 19 horas, la sede de la Delegación Garrotxa – Ripollès del Colegio de Arquitectos de Cataluña (COAC) acoge la presentación del libro "Movilidad Activa en La Garrotxa", a cargo de Francesc Magrinyà, uno de los editores de la obra.

PDF version

Presentació del llibre 'Mobilitat Activa a la Garrotxa'

El dimecres 12 d’abril, a les 19 hores, la seu de la Delegació Garrotxa – Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) acull la presentació del llibre "Mobilitat Activa a la Garrotxa", a càrrec de Francesc Magrinyà, un dels editors de l’obra.
PDF version

Presentació del llibre "Gestar-Habitar"

El proper divendres 17 de març a les 17.00 h, tindrà lloc la presentació del llibre "Gestar-Habitar" de Caterina Figuerola i Ibon Bilbao (coeditors), organitzada pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona.
PDF version

'LA TECTÓNICA DEL TIEMPO' (Artigues & Sanabria, Planas, Gallego)

El dijous, 9 de febrer de 2023, a les 19.30 h, tindrà lloc a la Sala d’actes de la Demarcació de Lleida la presentació de la publicació La Tectónica del tiempo.

Aquesta obra recull la trajectòria de l’estudi Artigues & Sanabria, Planas, Gallego, des de 1974 fins a l’actualitat, representada en 14 obres que han estat fotografiades novament per valorar la permanència de l’arquitectura al llarg dels anys.

PDF version

Presentació de l’Eina de predimensionat de la rehabilitació energètica

A iniciativa de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, l’Institut de Tecnologia de la Construcció (ITeC) ha desenvolupat una Eina de suport al predimensionat de la rehabilitació energètica d’habitatges (ESPREH), lligat als fons NGEU.
PDF version

Presentation of the book "Gaudí en Madrid. Ciclo de mesas. Madrid, abril-mayo de 2002 (reedición)"

On Tuesday, December 13, 2022, at 7:30 p.m., we will have the opportunity to listen to the presentation of the book "Gaudí en Madrid. Ciclo de mesas.
PDF version

Presentación del libro "Gaudí en Madrid. Ciclo de mesas. Madrid, abril-mayo de 2002 (reedición)"

El martes 13 de diciembre de 2022, a las 19:30 h, tendremos la oportunidad de escuchar la presentación del libro "Gaudí en Madrid. Ciclo de mesas.
PDF version

Pàgines