Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Programa conferència “El valor social de la rehabilitació d’edificis. El cas de Bellvitge Green 2030”

El proper 14 de febrer, a les 12 h, es durà a terme la conferència "El valor de la rehabilitació d'edificis. El cas Bellvitge Green 2030", organitzat per la Càtedra d'habitatge digne i sostenible de la UPF-BSM.
PDF version

Conferència: Bauhaus Museum Dessau: 3.055 m2 de vidre

El proper 31 de gener, a les 17 h, en el marc del curs sobre Nous sistemes constructius: sistemes constructius lleugers, l’Escola Sert i el Centre Obert d’Arquitectura coorganitzen la conferència Bauhaus Museum Dessau: 3.055 m2 de vidre, que conduiran els membres de l'oficina d'arquitectura Gonzalez Hinz Zabala (GHZ).
PDF version

Cape Cod Modernism and Cadaques Connections, a càrrec de Peter McMahon

El dijous 2 de febrer, a les 19.00 h, la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC acull la conferència ‘Cape Cod Modernism and Cadaques Connections’, a càrrec de l’arquitecte nord-americà Peter McMahon. La conferència serà en anglès.
PDF version

'El final de las maneras'

Conferència a càrrec d’Alejandro Zaera-Polo.

L’arquitecte madrileny parlarà dels seus projectes dins del context de la postveritat.  A ‘El Final de las Maneras’, Zaera-Polo intentarà articular les implicacions que certs processos culturals i polítics contemporanis tenen sobre la disciplina. I viceversa: com la disciplina influeix sobre certs processos culturals com la postveritat, els populismes i les polítiques de la identitat.
PDF version

Visita a l'Exposició Mosaics Martí, Estètica contemporània, tècnica del segle XIX

El proper dissabte, 4 de febrer, l'Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) organitza una visita a l'exposició Mosaics Martí, Estètica contemporània, tècnica del segle XIX al Centre d'Artesania de Catalunya (carrer Banys Nous, 11 de Barcelona).  
PDF version

Cicle Urbanisme, Dret i Jurisprudència: conversa al voltant del llibre 'Urbanismo judicial. Jurisprudencia para la ciudad del futuro'

 El proper 13 de febrer finalitza el Cicle breu sobre Urbanisme, Dret i Jurisprudència organitzat pel COAC i la Càtedra Barcelona d'Estudis d'Habitatge.

La  tercera i última sessió, que començarà a les 18.30 h, girarà al voltant del llibre Urbanismo judicial. Jurisprudencia para la ciudad del futuro, de Rafael Fernández Valverde, exmagistrat de la Sala del Contenciós-Administratiu del Tribunal Suprem.
PDF version

Vols acabar amb la teva precarització laboral? Vine al COAC el dimarts 24 de gener i sabràs com fer-ho

El proper 24 de gener, de 17 a 18.30 h, el COAC acull la segona jornada del tercer bloc del Cicle d'Inici a la Professió. 

Jordi Ludevid i Anglada, arquitecte i urbanista, president del CSCAE entre els anys 2010 i 2017, degà del COAC entre els anys 2006 i 2010 i autor del llibre Ciutat de professions, serà l'encarregat de conduir la sessió L'arquitecte d'avui. Precarietat, burocratització i formació.
PDF version

Presentació de la Revista Rita_18

La revista rita_ és una publicació indexada de textos acadèmics associada a més de 60 Escoles d’Arquitectura d’Iberoamèrica. Publica articles, assajos i ressenyes crítiques, relacionats amb el projecte, la teoria i la pràctica d’arquitectura des del seu més ampli espectre d’acció i pensament.
PDF version

SESSIÓ SERT: LA GESTIÓ I LA VIDA ÚTIL, CLAUS DE LA NOVA ARQUITECTURA

Una sessió on podreu conèixer els detalls del nostre postgrau en Facility Management. Fer arquitectura, dissenyar o fins i tot rehabilitar tenint en compte l'eficient explotació, la conservació sostenible i lligada a la major vida útil i a l'òptima capacitat de transformació, adaptació i desconstrucció, són els objectius de la disciplina del Facility Management i els coneixements i experiències que es volen transmetre en aquesta jornada.
PDF version

Col·loqui: 'Espai públic, joc i neurodiversitat'

El proper 23 de gener, a les 17 h, es durà a terme el col·loqui Espai públic, joc i neurodiversitat. Reptes de present i futur pel disseny de l'espai públic inclusius amb la neurodiversitat a la Sala Mirador del COAC.
PDF version

Pages