Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Conferència: 'Canvi climàtic i Arquitectura'

La delegació del Vallès va organitzar el passat dimarts, 27 de setembre, la conferència oberta a la ciutadania 'Canvi climàtic i Arquitectura' a càrrec de l'arquitecta Eulàlia Figuerola, experta en Sostenibilitat i Eficiència energètica. L’acte es va realitzar a la Sala d’actes de la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí.
PDF version

Cicle MARQ 2022/2023. Conferència 'Projectar llocs a través del temps', a càrrec de Daria de Seta

El dijous 29 de setembre, a les 16.30 h, la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC, acull la segona sessió del cicle MARQ 2022/2023 amb la conferència ‘Projectar llocs a través del temps’, a càrrec de l’arquitecta Daria de Seta.

 
Daria de Seta

PDF version

Cicle MARQ 2022/2023: Conferència ‘Repensant el Barri Vell de Girona. Reflexions i projectes sobre una ciutat històrica’, a càrrec de Joan M Viader

El pròxim dimarts 27 de setembre, a les 12.30 h, la sala d’actes de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona, acull la primera sessió del cicle MARQ 2022/2023 ambla conferència ‘Repensant el Barri Vell de Girona. Reflexions i projectes sobre una ciutat històrica’, a càrrec de l’arquitecte Joan M Viader.

 
Joan M Viader

PDF version

Sessió Sert: Els avantatges de l'ús de la metodologia BIM en la redacció de projectes

En la propera Sessió Sert, que tindrà lloc el dilluns 3 d'octubre a les 17 h, s'explicaran quins són els avantatges de l'ús de la metodologia BIM en la redacció de projectes, mostrant com el fet de tenir un contenidor unívoc de la informació ens ajuda a tenir una documentació més coherent i controlar millor els canvis durant el procés de redacció.
PDF version

8a Mostra d’Arquitectura del Vallès

Aquest mes de setembre l’exposició de la 8a Mostra d’Arquitectura del Vallès, dissenyada per @somsalvestudio i produïda per @estudiferransendra, continua la seva itinerància a la Biblioteca Mestre Martí Tauler @bib

PDF version

Jornada de networking entre arquitectes i constructors

El proper 20 de setembre de 18 h a 21 h tindrà lloc l'acte de networking organitzat pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i el Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona, en el marc del programa d'ajuts i subvencions dels Fons Next Generation.

PDF version

Pàgines