Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Vectors de futur: Catalunya ferroviària. Regionals en alta velocitat i model de país

El proper dimarts 28 de març a les 18.30 h, tindrà lloc la segona sessió del cicle "Vectors de futur", organitzat pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, FemVallès i la Fundació Bosch i Cardellach, amb l'objectiu de debatre temes estratègics, àrees de desenvolupament i futures oportunitats de millora infraestructural, econòmica i de governança en el context territorial català.

SEGONA SESSIÓ: CATALUNYA FERROVIÀRIA. REGIONALS EN ALTA VELOCITAT I MODEL DE PAÍS
PDF version

Homenatge a Joan Carles Cardenal, arquitecte i degà

El proper 29 de març el Col·legi d'Arquitectes i la Cooperativa Capell retran homenatge a l'arquitecte i degà del COAC, Joan Carles Cardenal, a les 19h a la sala d'actes del Col·legi.
PDF version

ELISAVA Masters' Talks: Work and Life at Teenatge Engineering

La quarta sessió del nou cicle d’Elisava Masters’ Talks és a càrrec de Jesper Kouthoofd, cap de disseny, fundador i CEO de Teenage Engineering.

PDF version

Sessió Sert: Llicències i comunicació d'activitats

Les activitats, enteses com la producció de béns i serveis, amb o sense ànim de lucre, s’implanten en el territori produint determinats efectes sobre aquest. Per tant, la gestió de les activitats i l'urbanisme s’han de tractar conjuntament. Els canvis constants de la legislació han canviat la relació entre els dos àmbits i això genera, a vegades, dificultats als operadors implicats, públics i privats. D’altra banda, són matèries en les quals intervenen arquitectes i enginyers.
PDF version

Curs: Introducció a la neuroarquitectura aplicada al projecte arquitectònic

L'experiència sensorial es construeix en interactuar amb l'espai, i constitueix un eix fonamental pel que fa al binomi espai-benestar. Amb aquest curs de l'Escola Sert, que comença el proper 18 d'abril, aprendrem com implementar aquests coneixements a la pràctica professional.
PDF version

Barcelona dedica un espai de la ciutat a l'arquitecta Rosa Barba

La ciutat de Barcelona ha decidit dedicar un racó del Parc de Collserola a la memòria de l'arquitecta Rosa Barba Casanovas (Barcelona, 1948-2000). Aquest canvi ha estat promogut pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, a petició de la Biennal Internacional del Paisatge, de la qual va ser promotora i que atorga, en homenatge seu, el Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba.
PDF version

MARQ 22-23: Els possibles nous barris vells. Presentació dels TFM, en procés

En el marc de la Setmana de l’Arquitectura i la Construcció SACudg 2S 22-23. Àmbit de l'Edificació - EPS - UdG, el dijous 23 de març, de 16 a 19 h, la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC acollirà la presentació dels Treballs Final de Màster en procés per part dels estudiants de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona del curs 2022-2023.
PDF version

Conferència d’Adrià Goula: 'Presentació del projecte fotogràfic Cel·la nòmada'

En el marc de la Setmana de l’Arquitectura i la Construcció SACudg 2S 22-23. Àmbit de l'Edificació - EPS - UdG, la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) ha programat pel dimecres 22 de març, a les 18.30 h, la presentació del projecte fotogràfic ‘Cel·la nòmada d'Adrià Goula', a càrrec del mateix arquitecte i fotògraf.

PDF version

Conferència ‘Ciutats i canvi climàtic. Una proposta des del disseny adaptatiu’.

En el marc de la Setmana de l’Arquitectura i la Construcció SACudg 2S 22-23. Àmbit de l'Edificació - EPS - UdG, la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) ha programat pel dimarts 21 de març, a les 10 h, la conferència ‘Ciutats i canvi climàtic. Una proposta des del disseny adaptatiu’, a càrrec de Míriam García.

PDF version

Festes d'Arquitectura 2023. Horta-Guinardó: Valorem l'arquitectura de l'aigua

Convertim la nova plaça de l’Illa de les Bugaderes en un safareig, en homenatge a les dones d’Horta!
Amb tallers de serigrafia, d’experimentació amb aigua i dibuix amb aquarel·la, celebrarem que s’ha aconseguit salvar dues cases, els pous i els safarejos d’aquest entorn i entendrem millor el passat, present i futur d’aquest recent estrenat espai públic.

Activitats programades:

· Urban Skechers Barcelona: Taller de dibuix arquitectònic amb aquarel·la

PDF version

Pàgines