Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Domesticar la casa i el carrer - Conferència de Cierto Estudio

"Domesticar la casa i el carrer" és el leitmotiv que es repeteix en l'obra del jove estudi d'arquitectura Cierto Estudio, amb projectes que abasten des del disseny d'espais domèstics fins a la seva recent experiència de reurbanització del carrer de Consell de Cent, en ple centre de l'Eixample barceloní.

PDF version

Torna el Tió de Nadal a la Casa Lluvià

Des de la Demarcació de les Comarques Centrals del COAC, juntament amb la Intercol·legial, volem que la mainada gaudeixi al màxim de la màgia del Nadal. Per això, us animem a venir amb els vostres fills, nets o nebots a fer cagar el tió al pati de la Casa Lluvià.
PDF version

Els Palaus del Gattopardo

Res en Luchino Visconti es casual. Un cineasta que col·loca roba d’època dins dels armaris per recolzar els actors en el seu treball de personatge, encara que la càmera no acabi filmant aquelles peces, és un director que escull molt bé les seves localitzacions i treballa sobre certeses.
PDF version

El COAC acull l'acte de lliurament dels Premis d'Honor al Talent 2023

En el marc del World Peace Forum 2023 , que té lloc a Barcelona del 23 al 25 de novembre, el divendres 24 de novembre es duu a terme una jornada de conferències i taules rodones al COAC en la qual es lliuraran els Premis d'honor al Talent 2023, impulsats per la Fundació Impulsa Talentum, a les 19 h.

Els Premis Talent es lliuren des de fa deu anys a personalitats de diferents àmbits que han destacat per la seva aportació a Catalunya i a la societat, des del talent i l'humanisme.
PDF version

Taller d'Innovació en Blockchain

El proper dilluns 6 de febrer, tindrà lloc a la seu del COAC de Plaça Nova la jornada "Innovation Discovery Workshop: Innovació en els tràmits de serveis professionals del COAC"

L'acte comptarà amb la participació de Guillem Costa Calsamiglia, degà del COAC, i Albert d'Anta, director d'Operacions i responsable del Centre Blockchain de Catalunya (CBCat), que inauguraran la jornada a les 10:00 h.
PDF version

Conferència 'Els Tossols de Bosc de Tosca', a càrrec de Llorenç Planagumà

El divendres 1 de desembre de 2023, a les 19 hores, la seu de la Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC acull la conferència ‘Els Tossols del Bosc de Tosca’, a càrrec de Llorenç Planagumà, centrada en els tossols de la Zona Volcànica de la Garrotxa; unes morfologies que es localitzen damunt d'algunes colades de lava i que formen petits turons que han estat aprofitats històricament pels pobladors que hi han conviscut.

PDF version

ELIAS ROGENT I AMAT, PROTAGONISTA DEL XLVI CURSET DE L'AADIPA

Des de fa més de quaranta anys, l'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) organitza el Curset 'Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic'. 

Enguany, es durà a terme del 14 al 17 de desembre, sota el títol Elias Rogent i Amat. Teoria i pràctica arquitectònica a la segona meitat del segle XIX. Aquesta serà la 46a edició que se’n celebrarà.
PDF version

Cicle MARQ 2023/2024. Conferència 'La memòria latent', a càrrec de Jordi Comas

El dijous 23 de novembre, a les 17 hores, la sala d’actes Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC acull la quarta sessió del cicle MARQ 2023/2024, amb la conferència de Jordi Comas, Comas – Pont arquitectes, titulada ‘La memòria latent’.
PDF version

Síntesis Arquitectòniques. 'L’arquitectura de les primeres centrals nuclears espanyoles', a càrrec de Carlos Gonzalvo

El dijous 23 de novembre de 2023, a les 19 hores, la seu de la Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC acollirà la tercera i última conferència del cicle Síntesis Arquitectòniques 2023. En aquesta ocasió, el doctor arquitecte Carlos Gonzalvo presentarà la seva tesi doctoral en la conferència ‘L’arquitectura de les primeres centrals nuclears espanyoles’.
PDF version

Acte de Presentació del Decàleg Intercol·legial de Compromisos en l’àmbit de la Discapacitat

L'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, a través del seu Grup de Treball sobre Discapacitat, ha elaborat un Decàleg Intercol·legial de Compromisos en l’àmbit de la Discapacitat amb l’objectiu de promoure accions i programes que impulsin la plena inclusió de les persones amb qualsevol tipus de discapacitat en el món col·legial i professional.
PDF version

Pàgines