Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Taller infantil 'Pampallugues de Nadal'

Por décimo año consecutivo, la Demarcación de Girona del COAC organiza el taller infantil 'Pampallugues de Nadal' para acercar la arquitectura a los niños durante las fiestas de Navidad construyendo el tradicional farolillo para ir a esperar a los Reyes de Oriente.

PDF version

Taller infantil 'Pampallugues de Nadal'

Per desè any consecutiu, la Demarcació de Girona del COAC organitza el taller infantil ‘Pampallugues de Nadal’ per apropar l’arquitectura als infants durant les festes de Nadal construint el tradicional fanalet d’anar a esperar els Reis de l’Orient.

PDF version

CAMPUS PROFESSIONAL AMB FERROLI

La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC organitza, juntament amb l'empresa FERROLI, una jornada de Campus Professional adreçada als arquitectes i professionals del sector de la construcció, enfocada a l'aerotèrmia i les energies renovables.

La sessió, que tindrà lloc el dijous 19 d’octubre a les 16 h a la seu de Vic, tractarà sobre solucions en casos pràctics en obra nova i rehabilitació. 

Índex:
- Presentació grup Ferroli
PDF version

RE_Palafrugell. SOS-Sostenibilidad en el sector turístico

El viernes 20 de octubre de 2023, de 9.30 a 14.30 horas, el Auditorio del Castillo de Cap Roig de Palafrugell albergará el RE_Palafrugell. SOS-Sostenibilidad en el sector turístico, una jornada de conferencias y debate sobre diferentes aspectos de la sostenibilidad en el ámbito de la arquitectura, el medio ambiente, el turismo y la gastronomía, organizada por el Instituto de Promoción Económica de Palafrugell y la Demarcación de Girona del COAC, bajo la dirección del arquitecto Miquel Sitjà.

PDF version

Jornada d'Arquitectura 'RE_Palafrugell. SOS-Tenibilitat en el sector turístic'

El divendres 20 d’octubre de 2023, de 9.30 a 14.30 h, l’Auditori del Castell de Cap Roig de Palafrugell acollirà la jornada d'arquitectura Re_Palafrugell. SOS-Tenibilitat en el sector turístic, amb conferències i debat sobre diferents vessants de la sostenibilitat en l’àmbit de l’arquitectura, el medi ambient, el turisme i la gastronomia, organitzada per l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell i la Demarcació de Girona del COAC, sota la direcció de l’arquitecte Miquel Sitjà.
PDF version

“Mirades. Dones en l'arquitectura”

Continuem amb les trobades del Grup de Dones de la Demarcació de les Comarques Centrals, i ho fem amb el cicle “Mirades. Dones en l’arquitectura”. L'objectiu d'aquestes trobades és estimular idees, compartir experiències, passar una bona estona amb les companyes i, en la mesura del possible, consolidar propostes que es vagin generant. 

PDF version

VII Congreso de Arquitectura y Salud: la arquitectura y la salud del planeta y las personas

Velar para que los procesos sean más sostenibles y eficientes es una tendencia cada vez más extendida en nuestra sociedad, también en el mundo de la arquitectura.

PDF version

VII Congrés d'Arquitectura i Salut: l'arquitectura i la salut del planeta i les persones

Vetllar perquè els processos siguin més sostenibles i eficients és una tendència cada cop més estesa a la nostra societat, també en el món de l’arquitectura.

Per això, el proper 18 de maig, l’Agrupació d’Arquitectura i Sostenibilitat i l'Associació d'Estudis Geobiològics GEA coorganitzen el VII Congrés d’Arquitectura i Salut, dedicat al paper de l’arquitectura en la creació d’espais més saludables a través de tècniques i ús de materials sostenibles.
PDF version

Taller pràctic: Hermeticitat i Ventilació

La Intercol·legial Tècnica del Vallès ha realitzat un taller tècnic, conjuntament amb les empreses capdavanteres del mercat en hermeticitat a l’aire, SIGA, i en ventilació mecànica, ZEHNDER.

PDF version

Pages