Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Nova bonificació per als col·legiats que han estat pares o mares

Si has estat pare o mare recentment, el Col·legi et redueix temporalment la teva quota col·legial per ajudar-te en aquest moment tan important de la teva vida personal.

Tots els col·legiats que haguem estat pares a partir de l'1 de juliol de 2017 podem sol·licitar la nova bonificació de la quota col·legial per motius de maternitat, paternitat o adopció.

Import de la bonificació
2017-11-23 14:00
Tornar

El pesebre de este año de la Plaça Sant Jaume, diseñado por un arquitecto

El pesebre de este año en la Plaça Sant Jaume de Barcelona ha sido diseñado por el arquitecto Jordi Darder, autor del proyecto escogido por el Institut de Cultura de Barcelona.
2017-11-21 14:30
Tornar

El pessebre d'enguany de la plaça Sant Jaume, dissenyat per un arquitecte

El pessebre d'enguany a la plaça Sant Jaume de Barcelona ha estat dissenyat per l'arquitecte Jordi Darder, autor del projecte escollit per l'Institut de Cultura de Barcelona.
2017-11-21 14:30
Tornar

La Delegació del Bages-Berguedà presenta una proposta d’urbanització del sector Passeig del Riu de Manresa

La Delegació del Bages-Berguedà del COAC ha presentat una proposta d’urbanització del sector Passeig del Riu de Manresa. L’estudi realitzat proposa canviar el traçat de les vies d’Adif i fer un túnel sota la torre Santa Caterina per alliberar espai i generar zona verda.

Aquesta és, certament, una proposta ambiciosa, que planteja un gran repte per a la ciutat. La iniciativa, volgudament agosarada, pretén convidar a reflexionar i posar en valor el potencial urbanístic de Manresa, així com il·lusionar-nos per la ciutat i el seu futur.
2017-11-21 11:45
Tornar

El decano del COAC, Lluís Comerón, nuevo presidente del CSCAE

El decano del Colegio de Arquitectos de Cataluña (COAC), Lluís Comerón, ha sido elegido nuevo presidente del Consejo Superior de los Colegios de Arquitectos de España (CSCAE).
2017-11-20 17:45
Tornar

El degà del COAC, Lluís Comerón, elegit nou President del CSCAE

El degà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), Lluís Comerón, ha estat elegit aquest dijous 16 de novembre nou President del Consejo Superior de los Colegios de Arquitectos de España (CSCAE).
2017-11-20 17:45
Tornar

Fiesta de presentación del nuevo Quaderns

El próximo jueves 23 de noviembre a las 20.30 h celebraremos en el Altell del COAC el lanzamiento del último número de la revista 'Quaderns d’Arquitectura i Urbanisme', acompañados de música y cervezas.

Se ruega confirmación de asistencia.

Recordad que los colegiados, si todavía no lo habéis recogido, tenéis el nuevo número a vuestra disposición en las diferentes sedes del Colegio.
PDF version

L'Arxiu i la Biblioteca del COAC col·laboren en l'exposició "Máquinas de vivir" del Centro Cibeles

CentroCentro Cibeles de Cultura y Ciudadanía de Madrid ha inaugurat l’exposició "MÁQUINAS DE VIVIR. Flamenco y arquitectura en la ocupación y desocupación de espacios", coproduïda per La Virreina Centre de la Imatge i en la qual col·labora el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

2017-11-20 13:15
Tornar

Claus per iniciar-se a la professió. Xerrada per a Joves al COAC

La Borsa de Treball del COAC, juntament amb l’Agrupació Joves Arquitectes de Catalunya i HNA, organitza una activitat adreçada a joves arquitectes i estudiants d’arquitectura, tant si estan col·legiats com si no.

A la primera part de la sessió, s’exposaran les dues opcions per començar a exercir com a professional:

· El treball per compte propi, TRADE
PDF version

Festa de presentació del nou Quaderns

El proper dijous 23 de novembre a les 20.30 h celebrarem a l’Altell del COAC el llançament del darrer número de la revista 'Quaderns d’Arquitectura i Urbanisme', acompanyats de música i cerveses.

Es prega confirmació d'assistència.

Recordeu que els col·legiats, si encara no l’heu recollit, teniu el nou número a la vostra disposició a les diferents seus del Col·legi.
PDF version

Pages