11a Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona: CLIMATE CHANGE AGAIN

NOTA DE PREMSA

L’11a Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona se celebrarà virtualment i debatrà solucions per afrontar la mitigació del canvi climàtic amb professionals i activistes del paisatge i l’arquitectura

  • El certamen, que tindrà lloc del 27 de setembre al 2 d’octubre, se celebrarà virtualment.

  • Inclou un simposi, el Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba-Fundació Banc Sabadell i el Premi Internacional de les Escoles de Paisatge -Fundació Banc Sabadell.

2021-09-06 22:02
Tornar

Què defineix un jardí del moviment modern ibèric?

2021-05-19 21:25
Tornar

¡No te lo pierdas! Julio 2018

Ha llegado el verano y el #Nothoperdis nos propone varias actividades que nos permitirán movernos por todo el territorio. 
2018-07-03 12:13
Tornar

XII Biennal Alejandro de la Sota, in Cambrils

The exhibition of the XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA - MOSTRA D'ARQUITECTURA DE TARRAGONA shows the projects presented in this contest which aims to distinguish the most significant works that have been built in the biennium 2019-2020 in the territorial scope of the Demarcation (counties of Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Priorat and Tarragonès).

PDF version

XII Bienal Alejandro de la Sota, en Cambrils

La exposición de la XII BIENAL ALEJANDRO DE LA SOTA - MUESTRA DE ARQUITECTURA DE TARRAGONA muestra los proyectos presentados en este certamen que tiene como objetivo distinguir las obras más significativas que se han construido en el bienio 2019-2020 en el ámbito territorial de la Demarcación (comarcas del Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat y el Tarragonès).

PDF version

XII Biennal Alejandro de la Sota, a Cambrils

L'exposició de la XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA - MOSTRA D'ARQUITECTURA DE TARRAGONA mostra els projectes presentats en aquest certamen que té com a objectiu distingir les obres més significatives que s'han construït en el bienni 2019-2020 en l'àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès).

PDF version

Presentación de la guía para proyectos de construcción y transformación de centros educativos públicos: “Nuevos aprendizajes, nuevos espacios”

El año 2019 la Dirección General de Centros Públicos y la Dirección General de Innovación, Investigación y Cultura Digital del Departamento de Educación iniciaron una colaboración con el COAC y la Fundación Bofill objetivo de cambiar y adaptar a la realidad pedagógica el documento "Criterios para la construcción de nuevos edificios para centros docentes públicos".

PDF version

Presentació de la guia per a projectes de construcció i transformació de centres educatius públics: “Nous aprenentatges, nous espais”

L’any 2019, la Direcció General de Centres Públics i la Direcció General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital del Departament d’Educació van iniciar una col·laboració amb el COAC i la Fundació Bofill amb l’objectiu de canviar i adaptar a la realitat pedagògica el document “Criteris per a la construcció de nous edificis per a centres docents públics”.

PDF version

Presentació de llibre “L’hort dels bous”

El proper 14 de juny a les 19 h, tindrà lloc a la sala d’actes de la seu de Vic del Col·legi d’Arquitectes la presentació del llibre “L’hort dels bous”, que ha obtingut el I Premi literari “Lletres de Mercat”.
PDF version

Visita a l'edifici Yellow Nest

La Delegació del Vallès, conjuntament amb el despatx d'arquitectura, urbanisme i enginyeria GMG, va organitzar el passat dimecres 18 de maig una visita guiada a l'edifici Yellow Nest de Terrassa.

PDF version

Pages