Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

11a Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona: CLIMATE CHANGE AGAIN

NOTA DE PREMSA

L’11a Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona se celebrarà virtualment i debatrà solucions per afrontar la mitigació del canvi climàtic amb professionals i activistes del paisatge i l’arquitectura

  • El certamen, que tindrà lloc del 27 de setembre al 2 d’octubre, se celebrarà virtualment.

  • Inclou un simposi, el Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba-Fundació Banc Sabadell i el Premi Internacional de les Escoles de Paisatge -Fundació Banc Sabadell.

2021-09-06 22:02
Tornar

Què defineix un jardí del moviment modern ibèric?

2021-05-19 21:25
Tornar

¡No te lo pierdas! Julio 2018

Ha llegado el verano y el #Nothoperdis nos propone varias actividades que nos permitirán movernos por todo el territorio. 
2018-07-03 12:13
Tornar

El Archivo Histórico del COAC Girona formaliza la donación de la documentación del arquitecto Ferran Galí Casademont

El pasado 11 de julio, Ferran y Carles Galí Kelonen, hijos de Ferran Galí Casademont, formalizaron la donación de la documentación profesional del arquitecto, la cual la componen expedientes hechos durante la segunda mitad del siglo XX. La documentación, que engloba redacciones de proyectos de edificación, de planeamiento y de urbanización, se podrá consultar una vez revisada y catalogada, sumándose, así, al conocimiento de la arquitectura contemporánea de nuestro país. 

2022-08-08 12:57
Tornar

L'Arxiu Històric del COAC Girona formalitza la donació del fons de l'arquitecte Ferran Galí Casademont

El passat 11 de juliol, Ferran i en Carles Galí Kelonen, fills de Ferran Galí Casademont, van formalitzar la donació del fons professional de l’arquitecte, el qual està compost per expedients fets durant la segona meitat del segle XX.
2022-08-08 12:57
Tornar

8a Mostra d’Arquitectura del Vallès

L’exposició de la 8a Mostra d'Arquitectura del Vallès comença la seva itinerància pels principals municipis de la comarca. La itinerància fa la seva primera aturada a l’edifici de l’ESCAC de Terrassa, seu de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya i es podrà visitar fins al 2 de setembre. Posteriorment itinerarà cap a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí, a setembre i a la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell, el mes d’octubre. 

PDF version

Exhibition "Geometries" Josep Piqué Iserte

From June 22 to August 8, 2022, the exhibition "Geometries" Josep Piqué Iserte can be seen at the COAC Tarragona.
“His training as an architect accompanied him throughout his life and, in one way or another, permeated his artistic work.
PDF version

Xerrada “Noves formes d’habitar per assolir una ciutat més social i sostenible” L’experiència i obra de Peris+Toral arquitectes

Peris +Toral Arquitectes des del seu despatx de Barcelona retroalimenten la pràctica amb una investigació continuada en els àmbits de l'habitatge públic col·lectiu i l'espai urbà, sota una línia de pensament que situa l'individu com a centre de l'acció i l'arquitecte com a agent social.

Marta Peris i José Toral suggereixen escenaris en què l'usuari pren el relleu d'habitar i aspiren a replantejar els estàndards del programa per donar resposta a les maneres d'habitar que la societat necessita a cada moment.

PDF version

L'HORA DEL PATI 2022

Dijous, 21 de juliol tornen les activitats culturals d’estiu a la Casa Lluvià. Reprenem L’Hora del Pati amb una jornada sobre arquitectura, gastronomia i música, en el marc del pati de la Casa Lluvià seu de la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

PDF version

Pàgines