Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

¡No te lo pierdas! Julio 2018

Ha llegado el verano y el #Nothoperdis nos propone varias actividades que nos permitirán movernos por todo el territorio. 
2018-07-03 12:13
Tornar

Exposición: "Colecciones COAC.19 / Jvjol y el dibujo"

ALARGAMOS LA EXPOSICIÓN HASTA EL 14 DE JULIO

El próximo 6 de junio a las 19 h, se inaugura al Colegio de Arquitectos la 19ª exposición de la serie "Colecciones" del Archivo Histórico del COAC. La muestra "Jvjol y el dibujo", comisariada por el arquitecto Roger Subirà, se enmarca en el Año Jujol 140 que conmemora el nacimiento del arquitecto.
PDF version

Exposició de fotografies "Mur"

A partir del proper 10 de juliol es podrà visitar al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya l’exposició de fotografies de l’arquitecte Joan Ganyet, "Mur"

La mostra s'inaugura el dia 9 a les 19h amb la presentació del llibre “Pell”, també de fotografies del mateix autor.
PDF version

Diálogos técnicos: La restauración de la Casa Burés

El día 20 de junio a las 19 h tendrá lugar una nueva sesión del ciclo "Diálogos técnicos sobre el patrimonio arquitectónico". Esta sesión llevará por título "La restauración de la Casa Burés".

PDF version

El temps retorna - 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova

EL TEMPS RETORNA és el lema de Lorenzo de Medici, figura imprescindible del Quattrocento italià i que després hem vingut a denominar Renaixement.

Fa ja 500 anys de l’aparició de figures essencials per a entendre aquest període a casa nostra: l’Arquebisbe Antoni Agustí, el Rector Jaume Amigó, i el cronista Lluís Pons d’Icart, entre d’altres.

PDF version

Exposició: "Instantànies de Porto"

La Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya us convia a visitar l'esposició "Instantànies de Porto", una mostra fotogràfica que recull 22 instantànies de l'arquitectura més rellevant de la ciutat portuguesa, que es van fer durant el viatge que va organitzar el COAC Tarragona els dies 10, 11 i 12 de maig de 2019.
PDF version

Vermuts d'Obra 42 - Visita a la Ricarda

El pròxim dissabte 20 de juliol, la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya,  organitza una visita guiada a La Ricarda.

La Casa Gomis, coneguda també com La Ricarda, és un meravellós exemple d’arquitectura racionalista a Catalunya que es va projectar i construir a través d’un seguit de comunicacions per carta entre la família Gomis-Bertrand i l’arquitecte Antoni Bonet Castellana, que vivia a l’exili, a l’Argentina, entre els anys 1949 i 1956.
PDF version

3ª edición de la Muestra de Arquitectura de Barcelona

La Demarcación de Barcelona del COAC, a través de la Tabla de Muestras, convoca la 3ª edición de la Muestra de Arquitectura Catalana de Barcelona con el objetivo de registrar, destacar y divulgar el trabajo realizado por los arquitectos en el ámbito territorial del Barcelonès y Baix Llobregat.

Las inscripciones se abrirán el 17 de junio y se pueden presentar arquitectos colegiados o arquitectos vinculados al COAC con título otorgado por universidades de Cataluña. 
2019-06-13 12:19
Tornar

Exposición "Análoga"

El viernes 21 de junio a las 19 h, se inaugura en la sala de exposiciones de la Casa Lluvià, la exposición "Análoga", con obras de María Vernet.

PDF version

Pàgines