¡No te lo pierdas! Julio 2018

Ha llegado el verano y el #Nothoperdis nos propone varias actividades que nos permitirán movernos por todo el territorio. 
2018-07-03 12:13
Tornar

Vine a la presentació del llibre “Arxiu Històric Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Dibuixos d’Arquitectura”

Amb motiu dels 50 anys de la creació de l’Arxiu Històric del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya s’ha editat un llibre que recull una selecció del conjunt de prop de dos milions de documents que atresora als seus dipòsits documentals.
PDF version

Presentació del "Cahier series Bauhaus Museum Dessau. Box"

El proper 16 de desembre a les 19 h, tindrà lloc a la 8a planta del COAC la presentació del "Cahier series Bauhaus Museum Dessau. Box", d'Addenda Architects.

Comptarem amb la participació dels autors i també de l'editor Moritz Küng, del fotògraf i catedràtic de la Universitat de Barcelona, Manolo Laguillo i de la dissenyadora gràfica Katharina Hetzeneder.

L'acte està organitzat per la Cooperativa Jordi Capell i el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.
PDF version

Exposición: "Pasado Industrial. Espacios del olvido"

La Delegación del Vallès acoge la exposición "Pasado Industrial. Espacios del olvido", una muestra de fotografías de Frank Gómez Castrillo, resultado de su proyecto "Pasado industrial".
PDF version

Exposició: "Passat Industrial. Espais de l’oblit"

La Delegació del Vallès acull l’exposició “Passat Industrial: Espais de l’oblit”, una mostra de fotografies de Frank Gómez Castrillo, resultat del seu projecte "Passat industrial".
PDF version

¡No te lo pierdas! Diciembre 2019

A punto para las vacaciones de Navidad, os dejamos un #Nothoperdis lleno de actos y exposiciones para poder moveros fuera de casa con la arquitectura como pretexto. Comenzamos:
2019-12-03 16:43
Tornar

No t'ho perdis! Desembre 2019

A punt per les vacances de Nadal us deixem un #Nothoperdis farcit d’actes i exposicions per poder-vos moure fora de casa amb l’arquitectura com a pretext. Comencem:
2019-12-03 16:43
Tornar

Visita comentada a l'exposició "50 anys de l'Arxiu Històric"

El proper dilluns 16 de desembre a les 16 h, el COAC organitza una visita comentada a l'exposició "50 anys de l'Arxiu Històric", a càrrec de l'arxiver del COAC, Andreu Carrascal.
PDF version

Pàgines