Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

¡No te lo pierdas! Julio 2018

Ha llegado el verano y el #Nothoperdis nos propone varias actividades que nos permitirán movernos por todo el territorio. 
2018-07-03 12:13
Tornar

El COAC acull el 50è aniversari del Laboratori d'Urbanisme de Barcelona

El dijous 24 d'octubre a les 18.30 h se celebarà al COAC l'acte públic per commemorar els 50 anys del Laboratori d'Urbanisme de Barcelona. 

La jornada començarà a la Sala d'Actes de plaça Nova amb la taula rodona "De la investigació a l'urbanisme urbà",  presentada per Joan Busquets, i amb les intervencions de Rafael Moneo, Carme Pigem i Mirko Zardini.
PDF version

Presentació del llibre "On the road city. Barcelona"

El proper 21 d'octubre a les 19h, tindrà lloc a la sala d'actes del COAC la presentació del llibre "On the road city. Barcelona".

Hi participaran Chiara Ingrosso, DADI, Università Vanvitelli i autora de la guia, acompanyada per Josep Maria Montaner, catedràtic de l’ETSAB i Xavier Matilla, Arquitecte en Cap de l’Ajuntament de Barcelona.
PDF version

Visita comentada a l’exposició "Passat industrial. Espais de l’oblit"

El dimecres 23 d’octubre a les 19.30 h, tindrà lloc a la sala d’exposicions de la Casa Lluvià una visita comentada a l’exposició Passat Industrial. Espais de l’oblit.

PDF version

Cicle Urbanitats · Conferència d'Alejandro Echeverri · Urbanisme social a Medellín

La Demarcació de Tarragona del COAC et convida a una nova conferència del Cicle Urbanitats que en aquesta ocasió anirà a  càrrec de  l'arquitecte colombià Alejandro Echeverri, director d'urbanisme de la ciutat de Medellin. L'acte es celebrarà el pròxim dimarts 22 d'octubre de 2019, a les 20h,  a la Sala d'Actes del COAC Tarragona. 

En acabar la conferència es farà un sopar col·loqui amb el conferenciant al restaurant Barhaus.

PDF version

Presentació del llibre "Arquitectura in-dependiente" de José Maria Torres Nadal

El dijous 21 de novembre a les 12h  l'arquitecte José M. Torres Nadal presentarà el seu  últim llibre titulat Arquitectura in-dependiente.
Un acte organitzat per la Demarcació de Tarragona del COAC que es durà a terme a l'Escola d'Arquitectura de Reus de la Universitat Rovira i Virgili.
PDF version

Visita técnica guiada al Recinto Modernista del Hospital de Sant Pau

La Intercolegial Técnica del Vallès organiza, el próximo jueves 10 de octubre, una visita técnica guiada al Recinto Modernista del Hospital de Sant Pau de Barcelona. La visita irá a cargo de la arquitecta Alejandra Otalvaro.
PDF version

Els Panyos, 1820: la primera fàbrica de Catalunya. Reptes per a la seva conservació

Amb el títol “Els Panyos, 1820: la primera fàbrica de Catalunya. Reptes per a la seva conservació” es celebra a Manresa el divendres, 25 d’octubre, una jornada tècnica de debat amb arquitectes i historiadors per explicar i entendre la importància d’aquesta fàbrica i encarar el repte de la seva restauració.

PROGRAMA 

• 9.30: Arribada dels participants
• 10:00: Benvinguda als assistents a càrrec de Josep Alabern, vicepresident de la fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia
PDF version

Visita tècnica guiada al Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona

La Intercol·legial Tècnica del Vallès organitza, el proper dijous 10 d'octubre, una visita tècnica guiada al Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona. El guiatge anirà a càrrec de l'arquitecta Alejandra Otalvaro.
PDF version

Pàgines