11a Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona: CLIMATE CHANGE AGAIN

NOTA DE PREMSA

L’11a Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona se celebrarà virtualment i debatrà solucions per afrontar la mitigació del canvi climàtic amb professionals i activistes del paisatge i l’arquitectura

  • El certamen, que tindrà lloc del 27 de setembre al 2 d’octubre, se celebrarà virtualment.

  • Inclou un simposi, el Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba-Fundació Banc Sabadell i el Premi Internacional de les Escoles de Paisatge -Fundació Banc Sabadell.

2021-09-06 22:02
Tornar

Què defineix un jardí del moviment modern ibèric?

2021-05-19 21:25
Tornar

¡No te lo pierdas! Julio 2018

Ha llegado el verano y el #Nothoperdis nos propone varias actividades que nos permitirán movernos por todo el territorio. 
2018-07-03 12:13
Tornar

Jornadas Europeas del Patrimonio en Manresa

Este año se celebran 30 años de organización de las JEP en Catalunya. Con estas jornadas, se abren las puertas de monumentos y equipamientos patrimoniales de todo el país, con visitas guiadas y actividades diversas para disfrutar de este legado y concienciar a todos de su valor cultural y social. Esta iniciativa del Consejo de Europa y la Comisión Europea, que tiene lugar ininterrumpidamente en Catalunya desde 1991, está considerada la actividad participativa más importante de Europa en relación con el patrimonio cultural.

PDF version

Jornades Europees del Patrimoni a Manresa

Enguany es celebren 30 anys d’organització de les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya! Amb aquestes jornades, s’obren les portes dels monuments i equipaments patrimonials d’arreu del país amb visites guiades i activitats diverses per gaudir d’aquest llegat i conscienciar tothom del seu valor cultural i social. Aquesta iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea, que té lloc ininterrompudament a Catalunya des del 1991, està considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural. 

PDF version

Per al Dia Mundial de l'Arquitectura, el COAC presenta el Centre Obert d'Arquitectura

El dilluns 4 d'octubre, coincidint amb el Dia Mundial de l'Arquitectura, el COAC presentarà el Centre Obert d'Arquitectura.

Es tracta d'un nou interlocutor cultural concebut com a espai de coneixement i cultura arquitectònics per estimular el vincles de l’arquitectura amb la societat, fomentar la recerca arquitectònica i potenciar el seu paper innovador. 

  • Concentrar per difondre, acollir per descobrir, mostrar per gaudir
PDF version

Trobada d'Arquitectes de l'Eixample: Visita a l'Institut Viladomat

Els diferents Grups Territorials de la Demarcació de Barcelona organitzen aquesta tardor una sèrie de visites als projectes presentats a la Mostra d'Arquitectura de Barcelona, amb l'objectiu d'enriquir les Trobades d'Arquitectes i fer difusió dels treballs realitzats arreu de la Demarcació.

El proper dimecres 6 d'octubre, els Arquitectes de l'Eixample han proposat visitar l'Institut Viladomat, obra de Taller de Arquitectos colaboradores S.L.P, que ens acompanyaran a la visita.
PDF version

Trobada d'Arquitectes de Ciutat Vella: Visita a la Urbanització del Baluard del Migdia i Entorn de l'Estació de França

Els diferents Grups Territorials de la Demarcació de Barcelona organitzen aquesta tardor una sèrie de visites als projectes presentats a la Mostra d'Arquitectura de Barcelona, amb l'objectiu d'enriquir les Trobades d'Arquitectes i fer difusió dels treballs realitzats arreu de la Demarcació.

El proper dilluns 4 d'octubre, els Arquitectes de Ciutat Vella han proposat visitar la Urbanització del Baluard del Migdia i entorn de l'Estació de França, obra de Lola Domènech i Conxita Balcells, que ens acompanyaran a la visita.
PDF version

50 anys de l'Arxiu Històric del COAC al museu de Tortosa

Amb motiu de la designació de la ciutat de Tortosa com a Capital de la Cultura Catalana per a l’any 2021, la seu de l’Ebre del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya amb la col·laboració del Museu de Tortosa acullen l’exposició 50 Anys de l’Arxiu Històric del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

PDF version

Trobada d'Arquitectes del Baix Llobregat: Visita al Passeig Marítim del Prat de Llobregat

Els diferents Grups Territorials de la Demarcació de Barcelona organitzen aquesta tardor una sèrie de visites als projectes presentats a la Mostra d'Arquitectura de Barcelona, amb l'objectiu d'enriquir les Trobades d'Arquitectes i fer difusió dels treballs realitzats arreu de la Demarcació.

El proper divendres 1 d'octubre, els Arquitectes del Baix Llobregat han proposat visitar el Passeig Marítim del Prat de Llobregat, obra d'Imma Jansana, Conchita de la Villa i Robert de Paauw.
PDF version

Pàgines