¡No te lo pierdas! Julio 2018

Ha llegado el verano y el #Nothoperdis nos propone varias actividades que nos permitirán movernos por todo el territorio. 
2018-07-03 12:13
Tornar

Conferència: Projecte Pavelló Vic Salut. Extensió de l'Hospital Universitari de Vic

El proper dimarts 24 de novembre tindrà lloc la conferència online "PROJECTE PAVELLÓ VIC SALUT. EXTENSIÓ DE L'HOSPITAL UNIVERSITARI DE VIC", a càrrec de l'arquitecte Arnau Sañé. Ens parlarà del projecte per les obres d’adequació realitzades en el Pavelló municipal d’Esports Castell d’en Planes de Vic, per tal d’encabir-hi les instal·lacions necessàries per la construcció d’un hospital de campanya que doni servei a l’Hospital Universitari de Vic durant el temps que duri la pandèmia produïda pel virus anomenat COVID-19.

PDF version

Va de LÍMITS

El proper dimarts 1 de desembre tindrà lloc la conferència online "Va de LÍMITS", a càrrec de l'arquitecta Lídia Arboix. Per millorar l’habitatge s’ha de millorar la ciutat: es poden possibilitar petits canvis per humanitzar el carrer: des de l’arquitectura, des de l’administració amb la complicitat dels habitadors del carrer.

PDF version

Cicle de conferències: "Trobades amb..."

La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC continua el cicle de conferències online “TROBADES AMB...”. Es tracta de petites xerrades amb arquitectes i altres professionals del territori, enfocades a difondre la professió i allò que l’envolta, entre d’altres qüestions relacionades amb l’arquitectura.

Les sessions es retransmeten en directe, a través de la plataforma Microsoft Teams. Cal inscripció prèvia a cada un dels actes.

Programació:
2020-09-18 15:31
Tornar

Conferència: Rehabilitació d'edificis catalogats

El proper dimarts 10 de novembre tindrà lloc la conferència online "REHABILITACIÓ EDIFICIS CATALOGATS" . La xerrada anirà a càrrec de l'arquitecte Pere Santamaria. Ens parlarà de les rehabilitacions de:

- Casa Alter de Manresa: rehabilitació integral amb reforç estructural, canvi de distribució, façanes, i ampliació edifici annex.

- Casino Borràs de Castellbell i El Vilar: es tracta d’una rehabilitació d’una façana.

PDF version

Conferència: Nous espais per a l’aprenentatge

El proper dimecres 14 d'octubre tindrà lloc la conferència online "Nous espais per a l'aprenentatge", a càrrec dels arquitectes Anna Pont i Jordi Comas, que formen l'equip COMAS-PONT . En un moment en que els centres educatius es plantegen nous mètodes d’aprenentatge es fa inevitable repensar els espais que configuren les escoles/instituts.

PDF version

Exposición: "Toda piedra hace pared. La piedra seca en Cataluña"

Del 17 de septiembre al 17 de octubre la sala de exposiciones de la Casa Lluvià acoge la exposición "Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya", una muestra de esta arquitectura tradicional que ha sobrevivido al paso del tiempo como testimonio de las formas de vida del pasado.

PDF version

Exposició: "Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya"

Del 17 de setembre al 17 d’octubre la sala d'exposicions de la Casa Lluvià acull l’exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya”, una mostra d'aquesta arquitectura tradicional que ha sobreviscut al pas del temps com a testimoni de les formes de vida del passat.  

PDF version

Exposició: "7 Temples. Les formes del culte en l’arquitectura de Federico Llorca"

L'exposició "7 Temples. Les formes del culte en l'arquitectura de Federico Llorca", organitzada per la Demarcació de l'Ebre i que ja es va poder veure l'any passat a la seu del COAC, es pot visitar ara, fins al 30 de setembre, a l'Església Parroquial dels Dolors, a Tortosa.

PDF version

Presentació del llibre "Política y Arquitectura"

 
El proper 29 de setembre a les 18 h, tindrà lloc la presentació del llibre "Política y arquitectura. Por un urbanismo de lo común y ecofeminista".

Comptarem amb la participació dels autors, els arquitectes Josep Maria Montaner Zaida Muxí, i també amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau i la regidora d'habitatge de l'Ajuntament de Barcelona, Lucía Martín.
PDF version

Pàgines