11a Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona: CLIMATE CHANGE AGAIN

NOTA DE PREMSA

L’11a Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona se celebrarà virtualment i debatrà solucions per afrontar la mitigació del canvi climàtic amb professionals i activistes del paisatge i l’arquitectura

  • El certamen, que tindrà lloc del 27 de setembre al 2 d’octubre, se celebrarà virtualment.

  • Inclou un simposi, el Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba-Fundació Banc Sabadell i el Premi Internacional de les Escoles de Paisatge -Fundació Banc Sabadell.

2021-09-06 22:02
Tornar

Què defineix un jardí del moviment modern ibèric?

2021-05-19 21:25
Tornar

¡No te lo pierdas! Julio 2018

Ha llegado el verano y el #Nothoperdis nos propone varias actividades que nos permitirán movernos por todo el territorio. 
2018-07-03 12:13
Tornar

50 anys de l'Arxiu Històric del COAC a Tarragona

L’exposició mostra l’obra d’una trentena d’arquitectes i és una nova oportunitat per veure juntes una selecció de projectes i dibuixos a través dels quals s’explica part de la història de l’arquitectura del nostre país des de mitjan segle XIX fins a l’actualitat.
PDF version

Conferencia de Barozzi Veiga

El jueves 17 de febrero de 2022, a las 19.30 h, tendremos la oportunidad de escuchar la conferencia de Barozzi Veiga, donde el arquitecto Fabrizio Barozzi nos hablará sobre la trayectoria del estudio y de sus proyectos más relevantes.

Una conferencia presencial ofrecida por la Demarcación de Tarragona del Colegio de Arquitectos de Cataluña.

PDF version

Conferència de Barozzi Veiga

El dijous 17 de febrer de 2022, a les 19.30 h, tindrem l'oportunitat d'escoltar la conferencia de Barozzi Veiga, on l'arquitecte Fabrizio Barozzi i Alberto Veiga ens parlà sobre la trajectòria de l'estudi i dels seus projectes més rellevants.

Una conferència presencial oferta per la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

PDF version

Exposició: Treballs Finals de Grau

El dijous 20 de gener s’obrirà l’exposició dels “Treballs Finals de Grau”, que dona a conèixer els projectes presentats pels alumnes que es van graduar el curs 2020-21 al Campus Vic de l’Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques, ESDAP Catalunya.

Els treballs exposats reflexionen, d’una banda, sobre la societat i, de l’altra, aporten propostes per transformar-la, amb la finalitat de repensar el paper del Disseny Gràfic o d’Interiors com a elements de transformació social.

PDF version

Conferència "Construir i Habitar" per Peris+Toral Arquitectes

El dijous 27 de gener a les 19.30 h, tindrà lloc la conferència "Construir i Habitar" a càrrec de Peris+Toral Arquitectes, a la sala d'actes del COAC Lleida.

PDF version

Tot un món de pedra en sec

Tot un  món de pedra en sec és un material pedagògic creat en el marc del projecte LEADER Col·labora x Paisatge. El seu objectiu és donar a conèixer el patrimoni de Pedra en Sec de Catalunya i, específicament, de les Terres de l’Ebre a tot el públic en general, i especialment a la gent més jove.
PDF version

Comença un 2022 ple d'activitats culturals. No t'ho perdis!

Ha arribat un nou any que esperem que sigui millor (i, tot i el seu inici accidentat, menys pandèmic) que l’anterior. Per fer boca el rebem amb diferents propostes culturals per gaudir de l'arquitectura. Comencem.

2022-01-04 12:27
Tornar

Pàgines