Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

11a Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona: CLIMATE CHANGE AGAIN

NOTA DE PREMSA

L’11a Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona se celebrarà virtualment i debatrà solucions per afrontar la mitigació del canvi climàtic amb professionals i activistes del paisatge i l’arquitectura

  • El certamen, que tindrà lloc del 27 de setembre al 2 d’octubre, se celebrarà virtualment.

  • Inclou un simposi, el Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba-Fundació Banc Sabadell i el Premi Internacional de les Escoles de Paisatge -Fundació Banc Sabadell.

2021-09-06 22:02
Tornar

Què defineix un jardí del moviment modern ibèric?

2021-05-19 21:25
Tornar

¡No te lo pierdas! Julio 2018

Ha llegado el verano y el #Nothoperdis nos propone varias actividades que nos permitirán movernos por todo el territorio. 
2018-07-03 12:13
Tornar

Exposició: Dibuixant la fàbrica

La seu del COAC a Terrassa acull, des del 21 de novembre fins al 22 de gener, l'exposició Dibuixant la Fàbrica. Vapor Aymerich, Amat i Jover, de l’arquitecte Toni Crusellas. 

PDF version

Taming the house and the street - Conference by Cierto Estudio

“Taming the house and the street” is the leitmotif that is repeated in the work of the young architecture studio Cierto Estudio, whose projects range from the design of domestic spaces to its recent experience of redevelopment of Consell de Cent street, in the heart of center of Barcelona's Eixample.

PDF version

Domesticar la casa y la calle - Conferencia de Cierto Estudio

“Domesticar la casa y la calle” es el leitmotiv que se repite en la obra del joven estudio de arquitectura Cierto Estudio, cuyos proyectos abarcan desde el diseño de espacios domésticos hasta su reciente experiencia de reurbanización de la calle de Consell de Cent, en pleno centro del Eixample barcelonés.

PDF version

Domesticar la casa i el carrer - Conferència de Cierto Estudio

"Domesticar la casa i el carrer" és el leitmotiv que es repeteix en l'obra del jove estudi d'arquitectura Cierto Estudio, amb projectes que abasten des del disseny d'espais domèstics fins a la seva recent experiència de reurbanització del carrer de Consell de Cent, en ple centre de l'Eixample barceloní.

PDF version

Els Palaus del Gattopardo

Res en Luchino Visconti es casual. Un cineasta que col·loca roba d’època dins dels armaris per recolzar els actors en el seu treball de personatge, encara que la càmera no acabi filmant aquelles peces, és un director que escull molt bé les seves localitzacions i treballa sobre certeses.
PDF version

ELS TALLERS DE NADAL TORNEN AL COAC!

Amb la voluntat de fer arribar l'arquitectura als infants mitjançant el joc educatiu, les diferents seus del Centre Obert d'Arquitectura organitzen una sèrie de tallers i activitats creatives durant les properes festes nadalenques. 

Aquí trobaràs tota la progamació de cada seu i els enllaços per ampliar la informació de cada activitat. Tots els tallers són gratuïts, però les places són limitades. Apunteu-vos-hi!

Barcelona
2023-11-24 13:29
Tornar

MIRADES: Indústries Fluvials. L'aigua com a energia.

La segona exposició del cicle MIRADES, dedicat enguany a l'Aigua, presenta a la seu de Manresa de la Demarcació de les Comarques Centrals una vintena d'imatges de la fotògrafa Judith Casas, que mostren un recorregut per les indústries fluvials i com l'aigua ha portat i porta identitat al territori.
PDF version

Pages