Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Arquinfad

Arquinfad convoca la 59a edició dels Premis FAD

S'ha fet pública la convocatòria dels Premis FAD 2017. El jurat d'aquesta 59a edició dels Premis està integrat per Belén Moneo (presidenta), Judit Bustos, Ricardo Devesa, Jorge Figueira, María Langarita i Joan Olona. 

L'àmbit dels Premis és la península Ibèrica i les illes i poden optar-hi les obres acabades entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2016. Les categories són Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres.

Així mateix, Arquinfad convoca la 12a edició del Premi FAD de Pensament i Crítica. Poden presentar-s'hi els treballs publicats amb ISBN del 2016. Enguany, el jurat està presidit per Anna Calvera, amb Maurici Pla i Jelena Prokopljević de vocals.

A més a més, es convoquen els Premis FAD Internacionals. En aquesta quarta convocatòria, i per tal de recollir un panorama ampli de les obres fetes pels arquitectes peninsulars per tot el món, es podran presentar les obres acabades entre l’any 2014 i el 2016, ambdós inclosos.

Les categories són Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres, i el jurat està format per Johan Celsing (president), Eugeni Bach i María González.

La inscripció per a tots tres premis s'obrirà el dia 12 de desembre. El termini per a la proposta d’obres i presentació de material finalitzarà a les 12 h del dia 25 de gener de 2017.

Consulta aquí les bases de la convocatòria.
1/12/2016
Tornar