Next Generation
En el marc dels fons europeus de recuperació Next Generation, s'han aprovat una sèrie de mesures per impulsar la rehabilitació d'edificis amb l'objectiu d’adaptar el parc d’edificis i habitatges als reptes nacionals i europeus en matèria de sostenibilitat.

Entre d'altres, s’han aprovat sis programes d'ajuda per a la rehabilitació residencial i la construcció d'habitatge social (Reial Decret 853/2021), que suposaran una oportunitat de canvi per a la rehabilitació energètica dels edificis, així com una oportunitat de treball per als arquitectes.

Des del COAC s'està treballant en la creació d'una Oficina Tècnica de Rehabilitació, a través de la qual s’informarà als col·legiats i ciutadans sobre els requeriments per a la sol·licitud de subvencions, i es revisarà la documentació tècnica per a la tramitació de la documentació amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Tens dubtes?
Fes la teva consulta i l'atendrem.

     

Consulta tota la informació sobre les convocatòries, així com les jornades informatives que s’estan programant des del COAC:

oficina tècnica de rehabilitacióconvocatòries i documents de suport jornades tècniques si vols millorar el planeta rehabilita casa teva