El COAC, contra les violències sexuals

El COAC, contra les violències sexuals

Imatge: 
© Institut Català de les Dones

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) s’ha adherit a la campanya de sensibilització Les dones tenim dret a viure lliures de violències sexuals. #LliuresISensePor, impulsada per l’Institut Català de les Dones (ICD), en el marc del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones del 25 de novembre de 2018.

Amb aquesta iniciativa, les institucions adherides mostren la seva implicació en la lluita contra les violències sexuals i el seu compromís en erradicar-les, com a través dels recursos de la Xarxa d'atenció i recuperació integral a les dones que pateixen violència masclista.

Suport al manifest del Col·legi de Fisioterapeutes
El COAC, junt amb tretze col·legis professionals més, han donat suport al Manifest del CFC per la igualtat i contra la discriminació de les dones en l’exercici de la Fisioteràpia #MeTooFISIO del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

La particularitat de la professió, explica el Manifest, és que les fisioterapeutes treballen amb les mans, tocant, i a soles amb els pacients que, per poder ser tractats, s’han de treure una part de la roba. Aquest manifest recalca que aquests fets no poden ser una excusa per confondre la situació, ni per proposar o dur a terme accions que queden fora de l’àmbit sanitari, i que fins i tot poden ser delictives.

23/11/2018
Tornar