Jornada sobre millora de la competitivitat a les empreses d'arquitectura

Jornada sobre millora de la competitivitat a les empreses d'arquitectura

El 30 de gener a les 10 h es durà a terme a plaça Nova la Jornada oberta "Millora de la Competitivitat", que té per objectiu proporcionar eines per a la millora de la competitivitat i la internacionalització de les empreses d'arquitectura. En concret, a la sessió es tractaran els següents punts:

· Internacionalitzar-se és possible?
· Com optimitzar les eines de comunicació on i off line.
· Com adaptar-se al canvi d'escenari: l'arquitecte i la seva estratègia per competir en el futur.

La jornada anirà a càrrec dels consultors del Pla Impulsa especialistes en aquestes matèries, responsables dels programes que ara es tornen a convocar. Comptarà a més amb la intervenció dels participants en la primera edició, que explicaran la seva experiència. Cal inscripció prèvia a la jornada. Més informació aquí.Nova convocatòria dels programes de màrqueting, canvi estratègic i internacionalització
S'ha obert una nova convocatòria per seleccionar empreses que vulguin participar als programes intensius subvencionats pel Pla Impulsa per donar assessorament i suport en les àrees de canvi estratègic, innovació en màrqueting i internacionalització. L'objectiu dels programes, cadascun d'ells de 60 hores de formació col·lectiva i 6 de tutoria individualitzada, és millorar la competitivitat de les empreses d'arquitectura participants. El termini per inscriure's al procés de selecció finalitza el 12 de febrer de 2014.  Més informació aquí.

VÍDEOS: Afrontant el procés d'internacionalització
El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya ha produït una sèrie de cinc vídeos que ara s'estrenen i que tenen com a protagonistes cinc empreses d'arquitectura que ja han afrontat el procés d'internacionalització dels seus serveis. Cada setmana es penjarà un vídeo de la sèrie al web de Pla Impulsa. Consulteu-los aquí.
21/01/2014
Tornar