Persona pensant en el BIM.

Nou pla de formació BIM de l'Escola Sert per al 2017

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

L’Estudi de la professió realitzat pel COAC el 2016 demostra que el BIM és considerat pels arquitectes com una de les activitats amb més rellevància els propers anys, i una de les que desperta major interès de formació.

En aquest sentit, l'Escola Sert ha programat per al 2017 nous cursos i jornades sobre aquesta metodologia a preus molt competitius per a col·legiats. 

Les sessions compten amb el suport i col·laboració de les principals empreses de software BIM del mercat —Bentley, ArchiCAD, Arktec, Allplan, VisualARQ, Sketchup i Edificius—, amb les quals l'Escola Sert ha signat un conveni, convertint-se així en centre autorizat de formació en BIM.

Durant els últims mesos del 2016, més de 400 arquitectes han realitzat cursos de l'Escola Sert vinculats amb la metodologia BIM: Revit bàsic i avançat, introducció a les aplicacions BIM, organització del treball col·laboratiu i el Postgrau en projectes BIM. També s'han fet jornades sobre càlcul d'estructures amb Tricalc, l'ús del BIM en projectes de rehabilitació o sobre software com ArchiCAD, Edificius o SketchUp Pro. 

Els propers cursos són:

CURS: BIM Pràctic amb software Allplan – Data: 20 d'abril
CURS: Revit bàsic a Girona (5a edició)Data: 20 d'abril
CURS: Revit avançat a Tarragona (2a edició) – Data: 9 de maig
CURS: Fonaments BIM i ArchiCAD – Data: 19 de maig
CURS: Arktec: Tricalc, Gest i Mideplan – Data pendent de confirmació
CURS: Rhinoceros i VisualArq – Data pendent de confirmació

Durant el 2017 se seguiran programant cursos i jornades que es comunicaran mitjançant el butlletí setmanal de Formació i Ocupació i a través de la pàgina web de l'Escola Sert.15/03/2017
Tornar