Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Jornada d’Estratègia Inicial BIM: Com implantar-lo al despatx?

El proper 10 de desembre, la Demarcació de l’Ebre organitza la ‘Jornada d’Estratègia inicial BIM: Com implantar-lo al despatx?’, amb l’objectiu de posar sobre la taula les eines per introduir l’estratègia Building Information Modeling al despatx.

La trobada comptarà amb la participació de tres despatxos d’arquitectura de diferents mides que aportaran la seva experiència sobre els reptes, avantatges i dificultats d’implantar el BIM a les seves rutines i processos de treball. Els ponents seran:

· Maria Duran, BIM Manager a Batlle i Roig Arquitectura SLP

· Jordi Moreno, arquitecte

· Roger Beaumont, enginyer d’instal·lacions freelance

La jornada se celebra en el marc del programa que el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya ha posat en marxa arreu del territori sobre BIM gràcies a una subvenció del Ministeri de Foment del govern espanyol. Aquesta sessió es reconvertirà a posteriori en una càpsula de la FormaTecA que es posarà a disposició dels col·legiats sobre BIM. La subvenció també permetrà al COAC celebrar una altra jornada a la Demarcació de Girona.

Inscriu-te a la jornada enviant un correu electrònic a secr.tor@coac.net tant si vols venir presencialment com si vols que et fem arribar l’enllaç de la càpsula de la FormaTecA un cop estigui disponible.

Versió per a imprimirPDF version