Propers Actes

formació BIM

L’Escola Sert impulsa el BIM amb formació presencial i online

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

L’Escola Sert del COAC posa en marxa un programa de formació presencial i online sobre BIM amb cursos, jornades i càpsules formatives gràcies a una subvenció del Consell Superior de Col·legis d’Arquitectes d’Espanya (CSCAE).

L’entorn BIM està adquirint cada vegada més protagonisme perquè permet establir una estratègia de treball col·laboratiu i multidisciplinar amb la qual dur a terme totes les fases del projecte. Per això, des de l’Escola Sert ens impliquem en la formació en aquest àmbit, cada vegada més present i necessari als despatxos d’arquitectura.

Per això, des d’ara i fins que finalitzi el 2018, l’Escola Sert hem preparat tres accions formatives presencials i online:

· Curs d’introducció al BIM: Building Information Modeling. La Demarcació de Girona acollirà una formació entre el 10 i el 18 de desembre per tenir una visió general d’aquesta metodologia, entendre les possibilitats que ofereix i les implicacions per implantar-la en un despatx d’arquitectura.

· Jornada d’estratègia inicial BIM: Com implantar-lo al despatx? La Demarcació de l’Ebre organitza aquesta trobada el proper 10 de desembre al matí, amb la qual vol apropar l’experiència de tres arquitectes en la implementació del BIM als seus despatxos.

· Càpsules de la FormaTecA. Es posaran en marxa dues noves càpsules a l’espai virtual de formació del COAC, una sobre ‘BIM i contractació’ i l’altra recopilant la informació de la jornada de la Demarcació de l’Ebre. I per últim, es traduirà al castellà la càpsula ‘Context i tendència del BIM’.

La subvenció, atorgada pel CSCAE, és el resultat d’un conveni signat entre aquest organisme i el Ministeri de Foment pel foment de la metolodogia BIM. Hi ha previstes prop d’una vintena d’accions des d’ara i fins a finals d’any a col·legis d’arquitectes d’arreu d’Espanya.

4/12/2018
Tornar