Monogràfic: L'ús dels RPAS (DRONS) + la termografia com a eines pericials

Monogràfic: L'ús dels RPAS (DRONS) + la termografia com a eines pericials

Imatge: 
© AAEPFMC

L'Agrupació d'Arquitectes Experts Pericials, Forenses i Mediadors (AAEPFMC) ha organitzat, per al dilluns 15 de juliol de 19 a 21 h, el Monogràfic "L'ús dels RPAS (DRONS) + la termografia com a eines pericials", a càrrec de Xavier Cruzado i Aniol Ribot Besalú.

En aquesta sessió es tractarà de:

- Que són i que no són els RPAS (Remotely Piloted Aircraft System): Sistema aeri tripulat de forma remota.

- Els RPAS, unes eines versàtils amb capacitat de millorar la nostra competitivitat (Sector d’Arquitectura, Construcció i Peritatges)

- El nou marc regulador europeu, proporcionat, flexible, orientat cap al creixement.

- Possibilitats d'aplicació de la termografia als RPAS, característiques i possibilitats que ofereixen les càmeres específiques.

- Casos pràctics de RPAS i termografia, aplicables a la perícia: Estanquitat de cobertes, eficiència energètica de les edificacions, estat dels aïllaments tèrmics, inspeccions instal·lacions (plaques solars i instal·lacions tèrmiques).

Xavier Cruzado, és pilot de ULM, Pilots RPAS i Radiofonista Aeronàutic, pel  Centre de Formació Aeronàutica amb núm.  de E-AT0-298 , està certificat com a Operadora Aeronàutica núm. 13716, per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA), amb totes les obligacions legals, d’aptitud i certificat mèdic aeronàutic LAPL vigent, és membre del Sindicat Espanyol de Pilots de Línies Aèries (SEPLA),

Aniol Ribot Besalú, és Enginyer Industrial (Universitat de Girona - UdG), Enginyer Mecànic Industrial (Universitat de Girona UdG), termògraf nivell 3  (certificat Termografia Infraroja (ITC Regne Unit  Treball final: Procediment termogràfic per a la determinació del valor U de tancaments).

Més informació

Versió per a imprimirPDF version