Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Somos Premio Nacional de Cultura 2019!

El Colegio de Arquitectos de Cataluña (COAC) hemos sido distinguidos con uno de los Premios Nacionales de Cultura 2019 que otorga el Consejo Nacional de la Cultura y de las Artes (CoNCA).
2019-03-20 11:50
Tornar

Presentació dels nous concursos d'habitatge públic de l'INCASÒL

El proper dijous 21 de març a les 18 h, tindrà lloc a la Sala d'Actes del COAC la presentació dels nous Concursos d’arquitectura per a la construcció de promocions d’habitatge públic 2019 que convocarà properament l'INCASÒL i que han comptat amb la col·laboració del Col·legi.
PDF version

Som Premi Nacional de Cultura 2019!

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya ha estat distingit amb un dels Premis Nacionals de Cultura 2019 que atorga el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA).
2019-03-20 11:50
Tornar

Ágora de Urbanismo, primer encuentro anual

El Departamento de Territorio y Sostenibilidad de la Generalitat de Catalunya, el Colegio de Arquitectos de Catalunya y la Agrupación de Arquitectos Urbanistas (AAUC) han acordado organizar conjuntamente una jornada anual que llevará por nombre Ágora de Urbanismo.

Este espacio de debate, que se iniciará el 2019 y está previsto celebrar cada mes de enero, sigue las líneas marcadas por la Ley de la Arquitectura, que establece entre otros objetivos el fomento de la calidad arquitectónica y urbanística.
2018-11-20 17:34
Tornar

Àgora d'Urbanisme, primera trobada anual

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i l'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes (AAUC) han acordat organitzar conjuntament una jornada anual que portarà per nom Àgora d'Urbanisme.

Aquest espai de debat, que s'iniciarà el 2019 i està previst celebrar cada mes de gener, segueix les línies marcades per la Llei de l'Arquitectura, que estableix entre altres objectius el foment de la qualitat arquitectònica i urbanística.
2019-03-19 11:00
Tornar

Se abre el período de exposición pública del Plan territorial sectorial de vivienda

Se ha publicado en el DOGC de 14 de marzo el anuncio del Departamento de Territorio y Sostenibilidad por el cual se somete a información pública, por un plazo de 45 días hábiles, el Proyecto de decreto por el cual se aprueba el Plan territorial sectorial de vivienda y se despliegan los artículos 12.9, 73.1 y 75.1 de la Ley 18/2007, de 28 de diciembre, del derecho a la vivienda.
2019-03-18 12:04
Tornar

S'obre el període d'exposició pública del Pla territorial sectorial d'habitatge

S'ha publicat al DOGC de 14 de març l’anunci del Departament de Territori i Sostenibilitat pel qual se sotmet a informació pública, per un termini de 45 dies hàbils, el Projecte de decret pel qual s’aprova el Pla territorial sectorial d’habitatge i es despleguen els articles 12.9, 73.1 i 75.1 de la Llei 18/2007, de 28 de desembre, del dret a l’habitatge.
2019-03-18 12:04
Tornar

Docents i arquitectes dibuixen conjuntament el futur dels nous espais d'aprenentatge

La millora metodològica i didàctica als centres docents és una qüestió que és damunt la taula els últims anys, però ara ja no és cosa només dels mestres. Així va quedar demostrat el passat divendres 15 de març quan la sala del Paranimf de la Universitat de Barcelona va omplir-se amb docents i arquitectes per a la jornada ‘Nous espais, nous aprenentatges’, organitzada pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, la Fundació Bofill i el Departament d’Educació.  

2019-03-18 11:11
Tornar

Convocat el Concurs d'idees "Espais Singulars - Palau de Vidre" de Lleida

En el marc de la segona edició del programa Espais Singulars, la Fundació del Paisatge Urbà de Lleida convoca el Concurs d'idees per la intervenció en l'àmbit de l'edifici del Palau de Vidre, dins dels Camps Elisis i recinte de la Fira de Lleida.
2019-03-05 10:00
Tornar

Clausura de la exposición "La Ciudad de Reposo y Vacaciones". Las ciudades que necesitamos

El Ayuntamiento de Castelldefels celebra este año el 85º aniversario del proyecto "La Ciudad de Reposo y Vacaciones" del GATCPAC. Con este motivo, ha organizado una exposición en la Biblioteca Ramon Fernández Jurado de Castelldefels. La muestra, además de ser una retrospectiva histórica del proyecto, contiene una visión del pasado, presente y futuro arquitectónico de Castelldefels. El COAC ha colaborado deciendo textos y documentación en formato digital de su Archivo Histórico.
PDF version

Pàgines