Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Conversa: Com afecta la renovació urbana la vida de les persones? Una mirada transversal

Sota el títol Com afecta la renovació urbana la vida de les persones? Una mirada transversal, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitza el pròxim dilluns 19 de març, a les 18 h, una conversa pluridisciplinària sobre els efectes de la renovació urbana en el dia a dia dels ciutadans, així com en el desenvolupament de l’economia circular o en la lluita contra el canvi climàtic, entre altres.
2018-02-27 15:00
Tornar

New call for COAC Grants for Local and International Cooperation

The Architect’s Association of Catalonia opens, for the seventh year running, its Call for Grants for local and international development cooperation projects related to architecture and urban planning. These grants respond to the commitment of the Association to allocating part of its budget to social pursuits.
2018-02-27 16:45
Tornar

Participa en las elecciones del COAC 2018

El Colegio de Arquitectos de Cataluña convoca elecciones el próximo 10 de mayo para elegir los órganos de gobierno y representantes para los próximos cuatro años
2018-03-12 08:30
Tornar

Participa a les eleccions del COAC 2018

El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya convoca eleccions el proper 10 de maig per escollir els òrgans de govern i representants per als propers quatre anys. Així, els col·legiats podran exercir el seu dret a vot per triar les persones que, al capdavant de la institució, representaran els arquitectes com a col·lectiu professional durant els propers quatre anys.

Web per estar al dia
2018-03-12 08:30
Tornar

Retailink. Innovación, Tendencias y Personas

El próximo jueves 22 de marzo, de la mano de nuestro Grupo de Trabajo de Retail y de la empresa Simon, convocamos a los arquitectos especialistas en retail, directivos de marketing de empresas del sector, asociaciones profesionales y, en general, profesionales del retail para conocer, compartir y debatir las últimas tendencias y, sobre todo, el futuro del sector.
PDF version

El COAC crea la Demarcación de las Comarcas Centrales

El jueves 1 de marzo, la Asamblea General del Colegio de Arquitectos de Cataluña aprobó la creación de la Demarcación de las Comarcas Centrales, que engloba las comarcas de Osona, Bages, Berguedà, Anoia y Moianès. Hasta el momento, este territorio formaba parte de la Demarcación de Barcelona.
2018-03-02 12:45
Tornar

Retailink. Innovació, Tendències i Persones

Esdeveniment organitzat per analitzar el sector Retail, on empreses i destacats professionals del sector debatran la situació actual i les tendencies de futur.
PDF version

El COAC crea la Demarcació de les Comarques Centrals

El dijous 1 de març, l’Assemblea General del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya va aprovar la creació de la Demarcació de les Comarques Centrals, que engloba les comarques d'Osona, Bages, Berguedà, Anoia i Moianès. Fins al moment, aquest territori formava part de la Demarcació de Barcelona.
2018-03-02 12:45
Tornar

No t'ho perdis! Març 2018

Engeguem el mes de març amb un #Nothoperdis on procurarem recomanar-vos tot allò que heu de visitar per fer net abans de les noves exposicions de primavera.

Començarem per desplaçar-nos a Can Trincheria, la seu de l’Institut de Cultura d’Olot, on Clara Nubiola exposa 350 dibuixos sota un títol que no necessita descripció: “He caminat tots els carrers d’Olot”. Afanyeu-vos perquè la mostra finalitza el 7 de març.
2018-02-28 16:15
Tornar

Nueva convocatoria de Ayudas COAC a la cooperación local y internacional

Con la voluntad de continuar haciendo visible la función social de los arquitectos, el Colegio de Arquitectos de Catalunya abre, por séptimo año consecutivo, la convocatoria para la concesión de ayudas a proyectos de cooperación al desarrollo local e internacional relacionados con la arquitectura y el urbanismo. La concesión de estas ayudas responde al compromiso del Colegio de dedicar parte de su presupuesto a finalidades sociales.
2018-02-27 16:45
Tornar

Pages