Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

XL Curset de la AADIPA: Aprender del pasado, repensar el futuro

Desde hace 39 años, la Agrupación de Arquitectos para la Defensa y la Intervención en el Patrimonio Arquitectónico del COAC organiza el Curset: Jornadas Internacionales sobre la Intervención en el Patrimonio Arquitectónico, que se ha convertido en la actividad formativa y cultural más longeva de todas las que lleva a cabo, así como una de las más multitudinarias en cuanto a participantes.
PDF version

Arquitectour Ebre 2017

Con motivo del Día Mundial de la Arquitectura, la Demarcación del Ebre del Colegio de Arquitectos empezó, el año pasado, el Arquitectour: visitas guiadas a edificios emblemáticos del patrimonio arquitectónico ebrenco.
PDF version

Arquitectour Ebre 2017

Amb motiu del Dia Mundial de l'Arquitectura, la Demarcació de l'Ebre del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya va començar, l'any passat, l'Arquitectour: visites guiades a edificis emblemàtics del patrimoni arquitectònic ebrenc.
PDF version

2n Congrés Fira Fusta Constructiva

Del 19 al 21 d'octubre tindrà lloc a Vic la 2a edició del Congrés Fira Fusta Constructiva, del qual el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya és col·laborador.

L'objectiu de l'esdeveniment és posar en contacte els coneixements actuals de construcció sostenible en fusta amb la demanda creixent d'aquesta tecnologia, tant a nivell professional com a nivell social.

Durant els tres dies, hi haurà un espai expositiu d'accés gratuït on més de 60 empreses del sector mostraran els seus productes i innovacions.
PDF version

The ministers for Governance and Territory present the Catalan Agreement on Urban Renewal at the COAC

The Minister for Governance, Public Administrations and Housing, Meritxell Borràs; the Minister for Territory and Sustainability, Josep Rull; and the Dean of the Architects’ Association of Catalonia, Lluís Comerón, presented on 5 September at the COAC the launch of the future Catalan Agreement on Urban Renewal (PNRU).
2017-09-07 14:30
Tornar

Arxiu Jujol donates the Barcelona projects of architect Josep Maria Jujol to the Architects’ Association

This donation further consolidates the collaboration between the Jujol Archive and the Historical Archive of the COAC, which began almost 20 years ago. At that time, the architect’s heirs loaned more than 100 of the projects that Jujol had undertaken in the province of Barcelona to the COAC.
2017-06-14 10:45
Tornar

Barcelona City Council awards the tender to improve the Rambla to the Km-ZERO team

Barcelona City Council has announced the award of the international tender to define the transformation of the Rambla. The winning team is Km-ZERO, made up of 15 professionals from different disciplines, who will take on the challenge of the comprehensive physical and social revitalization, improvement and transformation of Barcelona’s Rambla and its immediate catchment area.
2017-09-12 17:30
Tornar

Cinco arquitectos catalanes, galardonados en los Green Solutions Awards 2017

El pasado 26 de septiembre se anunciaron los ganadores nacionales de los Green Solutions Awards 2017, organizados por Construction21. Estos ganadores competirán ahora con los seleccionados en el resto de países y el resultado final se hará público en el acto de entrega de premios que se celebrará el 15 de noviembre en Bonn, en el marco de la COP23.
2017-10-02 12:45
Tornar

Cinc arquitectes catalans, guardonats als Green Solutions Awards 2017

El passat 26 de setembre es van anunciar els guanyadors nacionals dels Green Solutions Awards 2017, organitzats per Construction21. Aquests guanyadors competiran ara amb els seleccionats a la resta de països i el resultat final es farà públic a l'acte de lliurament de premis que se celebrarà el 15 de novembre a Bonn, en el marc de la COP23.
2017-10-02 12:45
Tornar

Pages