Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Nova bonificació per als col·legiats que han estat pares o mares

Si has estat pare o mare recentment, el Col·legi et redueix temporalment la teva quota col·legial per ajudar-te en aquest moment tan important de la teva vida personal.

Tots els col·legiats que haguem estat pares a partir de l'1 de juliol de 2017 podem sol·licitar la nova bonificació de la quota col·legial per motius de maternitat, paternitat o adopció.

Import de la bonificació
2017-11-23 14:00
Tornar

El pesebre de este año de la Plaça Sant Jaume, diseñado por un arquitecto

El pesebre de este año en la Plaça Sant Jaume de Barcelona ha sido diseñado por el arquitecto Jordi Darder, autor del proyecto escogido por el Institut de Cultura de Barcelona.
2017-11-21 14:30
Tornar

El pessebre d'enguany de la plaça Sant Jaume, dissenyat per un arquitecte

El pessebre d'enguany a la plaça Sant Jaume de Barcelona ha estat dissenyat per l'arquitecte Jordi Darder, autor del projecte escollit per l'Institut de Cultura de Barcelona.
2017-11-21 14:30
Tornar

La Delegació del Bages-Berguedà presenta una proposta d’urbanització del sector Passeig del Riu de Manresa

La Delegació del Bages-Berguedà del COAC ha presentat una proposta d’urbanització del sector Passeig del Riu de Manresa. L’estudi realitzat proposa canviar el traçat de les vies d’Adif i fer un túnel sota la torre Santa Caterina per alliberar espai i generar zona verda.

Aquesta és, certament, una proposta ambiciosa, que planteja un gran repte per a la ciutat. La iniciativa, volgudament agosarada, pretén convidar a reflexionar i posar en valor el potencial urbanístic de Manresa, així com il·lusionar-nos per la ciutat i el seu futur.
2017-11-21 11:45
Tornar

El decano del COAC, Lluís Comerón, nuevo presidente del CSCAE

El decano del Colegio de Arquitectos de Cataluña (COAC), Lluís Comerón, ha sido elegido nuevo presidente del Consejo Superior de los Colegios de Arquitectos de España (CSCAE).
2017-11-20 17:45
Tornar

El degà del COAC, Lluís Comerón, elegit nou President del CSCAE

El degà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), Lluís Comerón, ha estat elegit aquest dijous 16 de novembre nou President del Consejo Superior de los Colegios de Arquitectos de España (CSCAE).
2017-11-20 17:45
Tornar

L'Arxiu i la Biblioteca del COAC col·laboren en l'exposició "Máquinas de vivir" del Centro Cibeles

CentroCentro Cibeles de Cultura y Ciudadanía de Madrid ha inaugurat l’exposició "MÁQUINAS DE VIVIR. Flamenco y arquitectura en la ocupación y desocupación de espacios", coproduïda per La Virreina Centre de la Imatge i en la qual col·labora el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

2017-11-20 13:15
Tornar

Claus per iniciar-se a la professió. Xerrada per a Joves al COAC

La Borsa de Treball del COAC, juntament amb l’Agrupació Joves Arquitectes de Catalunya i HNA, organitza una activitat adreçada a joves arquitectes i estudiants d’arquitectura, tant si estan col·legiats com si no.

A la primera part de la sessió, s’exposaran les dues opcions per començar a exercir com a professional:

· El treball per compte propi, TRADE
PDF version

Presentación del veredicto de la 5ª Muestra de Arquitectura del Maresme y de los Premios Puig i Cadafalch

El pasado 11 de noviembre tuvo lugar en Mataró la presentación del veredicto de la 5ª Muestra de Arquitectura del Maresme, la 14ª edición de los Premios Puig i Cadafalch y el 2º Premio Puig i Cadafalch del Maresme.

El acto, que se celebró en la Casa Coll i Regàs, fue presidido por el alcalde de Mataró, David Bote; acompañado per la concejala de Urbanismo, Núria Moreno; y el decano del COAC, Lluís Comerón.

5ª Muestra de Arquitectura del Maresme
2017-11-13 15:30
Tornar

Presentació del veredicte de la 5a Mostra d’Arquitectura del Maresme i dels Premis Puig i Cadafalch

El passat 11 de novembre va tenir lloc a Mataró la presentació del veredicte de la 5a Mostra d’Arquitectura del Maresme, la 14a edició dels Premis Puig i Cadafalch i el 2n Premi Puig i Cadafalch del Maresme.

L’acte, que es va celebrar a la Casa Coll i Regàs, va ser presidit per l’alcalde de Mataró, David Bote; acompanyat per la regidora d’Urbanisme, Núria Moreno; i el degà del COAC, Lluís Comerón.

5a Mostra d'Arquitectura del Maresme
2017-11-13 15:30
Tornar

Pàgines