Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Nova plataforma web sobre concursos públics

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
L'Oficina de Concursos del COAC ha renovat la seva plataforma digital per estar al dia dels concursos públics d'arquitectura convocats tant a Catalunya com a la resta de l'Estat, i alguns internacionals.

La nova eina millora respecte l'antiga pel que fa a disseny i usabilitat, incorpora noves funcionalitats i ofereix més informació sobre els concursos que hi apareixen publicats.

Butlletí digital renovat i amb major personalització
Una de les funcionalitats més interessants és l'infoCONCURSOS, un butlletí que permet rebre a la bústia de correu —cada dia o un cop per setmana— la informació sobre els concursos publicats segons les preferències que els subscriptors hagin marcat prèviament.

Així, la personalització del butlletí permet escollir els tipus de procediments dels quals es vol estar al dia (acord marc, concursos de projectes d'una o dues fases, diàlegs competitius, licitacions amb negociació, oberts, restringits...) així com triar també les temàtiques que interessen (obra nova, rehabilitació, espai públic, planejament, urbanisme, assessorament, gestió, direcció d'obra, premis... entre altres) i l'àmbit territorial.



Servei d'alertes urgents

La nova plataforma també permet activar avisos específics per a cada concurs. Així, en cas que es produeixin canvis significatius sobre els concursos per als quals el col·legiat està interessat, aquest rebrà de manera immediata un avís específic al seu correu electrònic. Per activar l'alerta només cal marcar-ho a la fitxa del concurs.

Període de prova extraordinari. Aprofiteu-lo!
El web de concursos i el butlletí formen part dels serveis complementaris del COAC. Això no obstant, amb l'objectiu que tots els col·legiats en puguin conèixer els avantatges, estaran en obert per a tots els col·legiats (tinguin o no contractat el tram de serveis complementaris) fins al 6 de juliol*. 

Entreu ja a la nova plataforma per estar al dia
Per accedir al servei web només cal que utilitzeu el vostre usuari i contrasenya de col·legiat.

*Un cop finalitzat el període de prova el servei tornarà a estar disponible només dins del tram de serveis complementaris del COAC. Consulteu aquí més informació sobre aquest i altres serveis  del COAC, i accediu a la Secretaria Virtual si voleu activar-lo.



6/06/2018
Tornar