Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Ajuntament d'Igualada

Ja es poden presentar projectes al concurs per al barri del Rec d'Igualada

A partir del 3 d'octubre, i fins el 17 de novembre, es poden presentar candidatures per participar a la Consulta de Projectes per al Barri del Rec d'Igualada, un concurs impulsat per l'Ajuntament d'Igualada amb la col·laboració del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya. La finalitat del concurs, que compta amb la participació de la ciutadania, és definir com ha de ser el futur del bari del Rec.

Com participar al concurs
El concurs s'adreça a equips d'arquitectes i urbanistes perquè facin propostes de projectes de transformació del barri del Rec després d'haver escoltat l'opinió de la ciutadania. La documentació necessària per poder participar al concurs es pot trobar a la pàgina web consultarecigualada.cat i al perfil del contractant de l'Ajuntament d'Igualada.

La Consulta es divideix en tres categories —Edificació, Paisatge Urbà i Urbanisme—, per a cada una de les quals la Comissió Tècnica i un jurat format per experts i agents igualadins seleccionaran cinc equips, tenint en compte criteris com l'experiència del director o la multidisciplinarietat de l'equip. Els cinc seleccionats per categoria —quinze en total— hauran d'intercanviar experiències i opinions amb la iutadania i hauran de presentar un projectes de millora. Un cop presentats els projectes se seleccionarà un guanyador per a cada una de les tres categories.

Els quinze equips seleccionats seran remunerats amb 4.000 € cada un, i els tres equips guanyadors amb 6.000 € addicionals. Les propostes presentades seran recollides en una publicació que editaran les institucions impulsores de la Consulta.

Nota de premsa de l'Ajuntament d'Igualada.

30/09/2016
Tornar