Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El COAC accelera el seu pla de millores per als serveis informàtics col·legials

Els principals àmbits d’actuació del Pla tenen per protagonistes: la interfície de l’aplicació del programa de visat i els canvis en les infraestructures informàtiques del Col·legi.


Interfície de l’aplicació de visat (primer semestre 2016)
L’espai de treball que els arquitectes col·legiats utilitzen a l’hora de visar també canviarà en diferents aspectes. D’una banda, serà multinavegador (permetrà el seu ús en tots els navegadors, fins i tot el dels dispositius MAC) i responsiu (l’entorn estarà adaptat als diferents dispositius on es podrà utilitzar: ordinadors, tauletes, telèfons mòbils...). D’altra banda, s’hi faran millores tant en la seva usabilitat com en la seva funcionalitat. Finalment, pel que fa al procés d’autentificació de documents, l’aplicació afegirà una nova forma de validació, la signatura per PIN, resolent-se així tota la problemàtica derivada de les actualitzacions del java i fent que ja no es depengui de cap navegador ni plataforma a l’hora de signar.

Al llarg de les properes setmanes el COAC anirà informant dels detalls d’aquestes intervencions.

Després d’uns anys en què la contenció pressupostària no havia permès fer canvis informàtics d’envergadura, el COAC reprèn ara amb intensitat un pla de millores per estar a l’alçada de les necessitats dels seus col·legiats en els propers anys.

26/10/2015
Tornar