Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Nova normativa sobre la utilització de materials naturals excavats

El 10 d'octubre s'ha publicat al BOE l’Ordre APM/1007/2017 sobre normes generals de valorització de materials naturals excavats per a la seva utilització en operacions de replè i en obres diferents a les que es van generar. 

Aquesta ordre completa la normativa existent fins al moment pel que fa a la producció i gestió de residus de la construcció i demolició, ja que fins ara no estaven establerts els procediments per poder acreditar la reutilització i valorització d'aquestes terres fora de l'obra on es produeixen.

Així, a través d'aquesta normativa, que entrarà en vigor el proper 2 de gener de 2018, s'estableix el marc legal que hauran de completar les comunitats autònomes quan els residus d'obres de construcció i demolició es vulguin utilitzar en obres diferents a les que hagin generat els residus.


Cliqueu aquí per accedir al text legal

Cliqueu aquí per accedir al document resum elaborat per l'OCT


L'Ordre APM/1007/2017 completa la normativa següent:
· Llei 10/1998 de Residus
· RD 105/2008 de valorització de residus
· 
Decret 89/2010, pel que s’aprova el Programa de gestió de residus de la construcció de Catalunya (PROGROC), es regula la producció i gestió dels residus de la construcció i demolició i el cànon sobre la deposició controlada de residus de la construcció 
26/10/2017
Tornar