L'stand al BBC del construmat en realitat virtual.

El projecte Realitat³, guanyador del concurs per a l'estand del COAC a BB Construmat

Imatge: 
© Realitat³, d'Anna Aranda Mayans, Valentina Cohen, Alan Ferrando Shearer, Óscar Segovia Castillo i Marc Zanón Ruiz.
El passat 2 d'abril es va fer públic l'equip guanyador del Concurs d’idees per al disseny de l’estand COAC 5.0 al saló BB Construmat, dirigit a estudiants d'arquitectura.

D'entre les 12 propostes presentades, la que ha obtingut millor puntuació ha estat Realitat³, de l'equip format per Anna Aranda Mayans, Valentina Cohen, Alan Ferrando Shearer, Óscar Segovia Castillo i Marc Zanón Ruiz, estudiants de La Salle-URL.

El jurat del concurs va ressaltar d'aquesta proposta la "bona distribució de l'espai interior, la capacitat d'atracció i les qualitats comunicatives del disseny, així com el seu impacte visual". Així, ha considerat que aquest és el projecte que millor respon als requeriments del concurs.

Les altres dues propostes finalistes han estat Levitat, de Joan Suñé Almenar (UPC), i Al voltant del 5.0, de Carmen Espinosa Bejarano i Meritxell Ferrando Casas (UPC).

Saló BB Construmat
L'estand del COAC podrà visitar-se del 14 al 17 de maig a BB Construmat. Recordem que els arquitectes col·legiats poden obtenir credencials gratuïtes per accedir al saló mitjançant el codi que trobaran a l'apartat Plus COAC.

Amb el seu estand, el Col·legi aposta enguany per la innovació en l'arquitectura a través de la realitat virtual i augmentada. Sota aquesta mirada, l'estand pretén posar en valor la renovació urbana i en especial la rehabilitació de la façana de la seu de plaça Nova.
9/04/2019
Tornar