Difonem la importància de la rehabilitació per a la salut i benestar de les persones. "Un edifici, un arquitecte"

Imatge: 
© "La llaurada" cartell guanyador de Michael González García | Escola Llotja
Enguany, en el marc de la Fira de la Candelera de Molins de Rei, que es va celebrar del 31 de gener al 2 de febrer, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya va organizar diversos tallers durant el cap de setmana, amb l'objectiu de transmetre a la ciutadania les millores que pot aportar una bona arquitectura en qüestions de salut i benestar.

Recupereu el vídeo de les activitats:"Un edifici, un arquitecte"
El COAC serà present a l'estand de l'Agrupació de Constructors de Molins de Rei (carrer del Molí). Sota el lema "Un edifici, un arquitecte", el Col·legi vol transmetre la importància de la renovació urbana i, amb aquest objectiu, ha organitzat diverses activitats per als dies 1 i 2 de febrer.

Així, durant els matins es podrà participar en la reproducció del Ponte Arcuato de Leonardo Da Vinci, de 7,5 metres de llargada, en un taller que vol mostrar les qualitats de la fusta. El taller es realitzarà a les 10.30 i a les 12 h.

Per les tardes, de 16 a 19 h, es faran medicions de radiacions al nostre entorn per conèixer el seu impacte en la salut de les persones.

Paral·lelament, es durà a terme un taller amb rajoles modernistes en miniatura, posant en valor el patrimoni arquitectònic. Els horaris d'aquest taller són cada mitja hora des de les  16 a les 19 h.

Per a l'organització de les activitats que es duran a terme a la Fira es compta amb la participació dels Grups de Treball del COAC de Salut, Rehabilitació i Retail, així com amb el Grup d'Arquitectes del Baix Llobregat.
 
Ets arquitecte? Participa a la Fira difonent l'important paper de l'arquitecte i la rehabilitació en qüestions de salut i benestar. Informa-te'n aquí!

 

Consulteu el programa complet d'activitats de la Fira de la Candelera 2020.
24/12/2019
Tornar