Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
"L’accessibilitat com a eina de disseny"

Últims dies per inscriure's al curs "L’accessibilitat com a eina de disseny"

Imatge: 
© Marta Bordas
El proper 28 d'abril comença el curs de l'Escola Sert "L’accessibilitat com a eina de disseny", que adreça la importància d’abordar l’accessibilitat de manera integrada per tal d’aconseguir un disseny universal de qualitat en el qual tothom se senti acollit.

A través de casos reals, es tractarà la temàtica de l’accessibilitat i el disseny inclusiu parant especial atenció a l’entorn ja construït, on la llibertat d’actuació sol ser menor, i donant resposta als requeriments de la normativa actual.

També es qüestionarà el disseny de la via pública i altres entorns no urbanitzats, sempre des d’una mirada inclusiva de manera que quedin acomodades les necessitats de tots els usuaris, sense excepció, buscant l’equilibri necessari entre accessibilitat i patrimoni.

Es comptarà amb la participació de diversos experts en la temàtica: des d’arquitectes autors d’intervencions exemplars i persones amb expertesa en la supressió de barreres físiques, sensorials i cognitives, fins a usuaris amb diversitat funcional.

El curs, a càrrec de l'arquitecta Marta Bordas Eddy, tindrà lloc del 28 d'abril al 16 de juny els dijous de 10 a 13 h, en format online.

Més informació i inscripcions
22/04/2022
Tornar