Nens jugant amb una carretera de joguina.

El COAC convoca un concurs per adjudicar les activitats que organitzarà a ‘La Ciutat dels Somnis’

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El COAC convoca un concurs per a la realització d’activitats educatives en el marc de ‘La ciutat dels somnis’ a la Fira de Barcelona. El fins ara anomenat ‘Festival de la Infància’ ha estat rebatejat amb el nom ‘La Ciutat dels Somnis’ i se celebrarà del 27 al 30 de desembre de 2017.

Amb aquest nou plantejament, el festival proposa convertir la Fira de Barcelona en una ciutat feta a mida dels infants, en la qual puguin explorar i experimentar el món dels oficis i les professions des d’una vessant lúdica.

És en aquest context que el COAC convoca un concurs per a arquitectes o equips encapçalats per arquitectes perquè dissenyin i duguin a terme les activitats que s’han de realitzar en dos espais del festival: La Casa, de 800m2 i on el COAC n’ocuparà 30; i El Parc, de 300m2 on tindrà 80m2.

Les activitats han de tenir un marcat caire divulgatiu i de difusió de la disciplina arquitectònica i han d’incidir en les següents temàtiques:

· El dret a l’habitatge: l’habitatge entès com un dret accessible i assequible per a tothom.

· La casa del demà: la sostenibilitat de les llars, les energies renovables, la importància que els edificis siguin saludables...

· El dret a la ciutat: la importància que l’entorn urbà eviti les desigualtats i afavoreixi la inclusió social.

El COAC aportarà un pressupost de 25.000 euros per a la realització de les activitats, amb 12.500 euros per a cadascuna. L’experiència del comissari o del seu equip i el grau d’incidència en els punts proposats seran els principals criteris de valoració del concurs. 

Les propostes per a una o les dues activitats es poden presentar fins a les 14 h del 13 de desembre
 al registre del COAC (carrer Arcs, 1-3, 5a planta).  

Podeu consultar les bases del concurs aquí.
30/11/2017
Tornar