Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
1a Mostra d’Arquitectura del Garraf i Alt Penendès

Exposició de la 1a Mostra d’Arquitectura del Garraf i Alt Penendès (posposada)

Imatge: 
1a Mostra d’Arquitectura del Garraf i Alt Penendès

ATENCIÓ: Aquesta exposició ha estat posposada. Tan bon punt es confirmin les noves dates, es publicaran al web.

L’exposició de la 1a edició de la Mostra d’Arquitectura del Garraf i Alt Penendès continua la seva itinerància per les diferents biblioteques de la Diputació de Barcelona, i en aquesta ocasió es podrà veure a la Biblioteca Joan Sardà i Lloret de Sant Quintí de Mediona.

Aquesta exposició, fruit del concurs convocat l’any 2021 per la Demarcació de Barcelona, exposa de manera lúdica i flexible les diferents obres i treballs presentats al programa “Mostres d’Arquitectura catalana”, en aquest cas la 1a edició del Garraf i Alt Penendès, reproduïts en una sèrie de panells que s’ubiquen en els diferents mòduls que conformen l’exposició, convidant al visitant a la interacció, per anar descobrint el material exposat. Uns mòduls doncs, de fusta, transformats en arxivadors i caixes la combinació del les quals, permeten diferents graus d’exposició dels continguts. Alhora fa possible la construcció d’un fil conductor de tipus narratiu en la posada en escena del sistema, que canvia segons l’espai on s’ubica, adoptant així diferents agrupacions. Es tenen especialment en compte els criteris d’accessibilitat aportats, plantejats des d’una mirada amplia.

L’exposició, dissenyada per Salvestudio, equip format per Jordi Quetglas i Mireia Costa, és de muntatge ràpid i senzill alhora que minimitza els materials d’embalatge, sent el mateix mòdul expositor el que esdevé contenidor de l’exposat. Produïda, sota la direcció de salvestudio, a la fusteria Estudi Ferran Sendra de Cornellà de Llobregat, liderada per l’arquitecta Ariadna Sendra, s’ha volgut també posar en relleu el valor afegit i la innovació empresarial de la industria que aposta pels arquitectes.

Versió per a imprimirPDF version