Congrés Fira Fusta Constructiva

Conclusions del 2n Congrés Fira Fusta Constructiva de Vic

Imatge: 
© 2n Congrés Fira Fusta Constructiva
Els passats dies 19, 20 i 21 d’octubre, en el marc de la Setmana de la Fusta de Catalunya, es va celebrar a Vic la segona edició del Congrés Fira Fusta Constructiva, del qual el COAC és col·laborador.

En aquesta segona edició, Fusta Constructiva ha respost a les seves expectatives tant pel que fa a la participació d'empreses, fonamentalment lligades al territori, com de visitants. S'ha doblat la xifra d'expositors respecte a la passada edició, amb més de 40 empreses presents, i es constata un interès creixent en què aquesta mostra compti amb la presència de més empreses de fora de Catalunya.

La Fira s'ha complementat amb un Congrés de caràcter internacional, enfocat a la construcció sostenible en aquest noble material, amb jornades i conferències dirigides als professionals, així com a famílies interessades a apropar-se al món de la fusta en la construcció, pensant en projectes personals.

Avancem que la pròxima edició de Fusta Constructiva serà el 2019, decisió que s'ha pres per evitar la coincidència amb la mostra Egurtek, que se celebra al País Basc, i amb la idea que les dues fires aconsegueixin un major impacte, i fins i tot que en un futur puguin cooperar en l'organització d'activitats comunes.

Per a més informació, consulta el web Fusta Constructiva.
22/11/2017
Tornar