Hàbitat de Netmentora Catalunya

Convocatòria per ajudar a professionals emprenedors del sector de l'hàbitat

Imatge: 
© Imatge de la web de Netmentora
El Servei d'Emprenedoria del COAC col·labora en la difusió del programa Hàbitat de Netmentora Catalunya, associació europea sense ànim de lucre formada per una xarxa d'empresaris que fomenten l'emprenedoria. 

En el marc d'aquest programa, i en col·laboració amb Leroy Merlin, Netmentora obre una convocatòria per ajudar a professionals emprenedors del sector de l'hàbitat amb projectes o serveis que millorin la qualitat de vida de les persones a través de les seves llars i el seu entorn. 

Els projectes seleccionats tindran accés a:

· 4 mesos de pre-acompanyament empresarial per a la validació del model de negoci i definició de factors crítics d'èxit per a la consolidació del mateix. Una etapa en la qual poden arribar a participar fins a 18 empresaris.

· Fins a 3 anys d'acompanyament empresarial, individual i col·lectiu, per a la consolidació de l'empresa amb el suport d'empresaris en actiu.

· Acompanyament sectorial per part d'un equip d'experts de Leroy Merlin, i presentació del producte o servei davant la direcció regional de Leroy Merlin corresponent.

· Valoració del projecte per accedir a un préstec de fins a 25.000€ al 0% interès.

· Accés a la xarxa local i europea Netmentora de 120 oficines a 10 països.


Requeriments
Els candidats hauran de presentar un producte o servei que millori la qualitat de vida de las persones a través de les seves llars i el seu entorn, aconseguint uns llocs més sostenibles, més saludables, més connectats i més inclusius.

Cal que l'empresa sigui de recent creació (6 mesos abans i fins a 24 mesos després de l'inici de l'activitat) i que generi feina. L'emprenedor haurà de tenir el control majoritari de l'empresa i estar dedicat majoritàriament al projecte.

La convocatòria finalitza el 24 de novembre.

Clica aquí per consultar les bases i per a més informació sobre el procés de selecció.Tornar