Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Llimonada

Obertes les inscripcions per a l’Escola d’Estiu de l’Escola Sert!

Imatge: 
© Unsplash
Un any més, l'Escola Sert organitza l’Escola d’Estiu, que presenta una selecció de 4 cursos intensius d'arquitectura i disseny. Aprofita les vacances per millorar la teva formació i ampliar els horitzons laborals!

Busques, per exemple, ampliar la teva formació sobre estalvi energètic? O t’estimes més aprofundir els teus coneixements en instal·lacions fotovoltaiques? T’interessa formar-te en arquitectures industrialitzades? O el teu àmbit d’interès és el disseny interior saludable?

T’expliquem en detall els quatre cursos que conformen l’Escola d’Estiu 2022:

Curs sobre càlcul i disseny d’instal·lacions solars fotovoltaiques per a autoconsum (7 a 21 de juny)
Aprèn a utilitzar diferents eines de càlcul i simuladors 3D. Podràs dissenyar qualsevol instal·lació solar fotovoltaica destinada a l’autoconsum en habitatges.

Curs pràctic sobre el Document Bàsic d’Estalvi d’energia del CTE 2019 (13 a 22 de juny)
Un programa que et resol dubtes mitjançant casos pràctics en aspectes com assolir un consum energètic pràcticament zero o com complir amb els requisits que demanen els Fons Next Generation.

Curs d’arquitectures modulars aplicades a l’habitatge (27 de juny a 18 de juliol)
Coneixeràs una metodologia per utilitzar eines d’anàlisi i projectuals que et permetran treballar amb arquitectures industrialitzades aplicant criteris de qualitat i eficiència.
 
Curs de disseny d’interior saludable (28 de juny a 26 de juliol)
Et proporcionarem una base amb la qual podràs dissenyar espais orientats a millorar el benestar de les persones i respectuosos amb la salut. Tot això ho podràs aplicar amb facilitat en el teu dia a dia laboral.

Per a qualsevol consulta sobre els cursos de l’Escola d’Estiu, pots posar-te en contacte amb l'Escola Sert a través del correu electrònic info@escolasert.com.
 
 
3/05/2022
Tornar